Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Ploegveld 216, Vught

€375.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 86 m2
  • Inhoud: 260 m3
  • Bouwjaar: 2022
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Uw kans om te gaan wonen in een prachtig nieuw appartement aan het Marktveldplein in Vught.
De bouw is zojuist gestart.

Zorgeloos en gerieflijk wonen in het centrum van Vught.

In het oostelijke deel van het centrum van Vught vinden we winkelcentrum de Marktveldpassage, gelegen aan het Baron van Hövellplein. Dit gebied krijgt in de loop van 2021 een prachtige nieuwe bestemming, waarbij woningen, winkels en horeca op een stijlvolle manier gecombineerd worden. Totaal zullen hier 88 appartementen worden gerealiseerd.

Door de bouw van de appartementen in een carré, ontstaat op het dak van de winkels in de plint een maar liefst 1.500 vierkante meter grote daktuin. Deze daktuin heeft als een soort “buurtpleintje” een centrale functie in het gebouw en biedt haar bewoners daarmee nog een gezellige aanvulling op de royale privé buitenruimten.

Bewoners hoeven zich geen zorgen te maken over voldoende parkeergelegenheid: het Marktveldplein beschikt over een eigen, ondergrondse parkeergarage, die exclusief bestemd is voor bewoners.

Bij de inrichting van het complex is veel aandacht besteed aan veiligheid en toegankelijkheid. Het gebouw heeft diverse entrees en drie liften, waardoor de afstand tussen de ingang en de voordeur altijd klein is.

Thans wordt te koop aangeboden, bouwnummer 56, type Steenwijk.
Het appartement wordt gekenmerkt door een courante indeling: een fijne brede living met aansluitend een balkon (oost, 7 m²). De twee slaapkamers liggen aan weerszijden van de hal/entree. Badkamer met douche en wastafel en een praktische berging en aansluitingen voor alle apparatuur. Apart toilet. Keuken in hoekopstelling en een lichte zitkamer door veel daglicht. Er is een eigen parkeerplaats voorzien in de parkeergarage en de mogelijkheid om een tweede aan te kopen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×