Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Bet Vosstraat #146 0ong, Oisterwijk

Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Uw ultieme woonwensen eindelijk uit laten komen? In opdracht van de gemeente Oisterwijk mogen wij u de kans bieden om uw eigen vrijstaande woning te (laten) bouwen op een prachtige landelijke locatie maar met alle gemakken op fietsafstand bereikbaar.

De tweede fase van plan Pannenschuur Buiten bestaat uit 16 bouwkavels bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het plan is gelegen aan de zuidwestkant van de kern Oisterwijk aan de Wim van Baaststraat, Bet Vosstraat en Hoog Heukelom.

De kaveloppervlakten variëren van 384 m² tot maar liefst 802 m² groot. De koopsommen bedragen vanaf € 210.000,– tot € 358.000,– v.o.n.

De bebouwingsmogelijkheden zijn ruim te noemen: u kunt zelf met uw architect aan de slag om te bepalen hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien.

Er gelden uiteraard wel enkele richtlijnen. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste:
– maximale bouwhoogte 12 meter
– maximale goothoogte 6 meter
– afstand tot de zijdelingse perceelsgrens 3 meter, afstand tot de achterste perceelsgrens 5 meter.

Aan huis gebonden beroepen zijn toegestaan en mogen maximaal 40% van de vloeroppervlakte innemen en maximaal 80 m² beslaan. Huisvesting voor mantelzorg is toegestaan, mits aan enkele voorwaarden wordt voldaan. Informeer bij de gemeente.

Uw eigen te realiseren woning wordt de entree van de Parel in ’t Groen!

Wij nodigen u graag uit op ons kantoor om te zien of uw woonwensen op een van de kavels in plan Pannenschuur Buiten fase 2 gerealiseerd kunnen worden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×