Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Bouwkavel Vught zuid kavel 42 0ong, Vught

Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Dorps groen wonen in Vught Zuid.

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen? Grijp dan nu deze unieke kans! U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u ‘uw eigen droomhuis’ op een wel zeer mooie locatie kunt realiseren, gelegen aan de Esscheweg 272F.

In het plan Vught Zuid zijn 42 bouwkavels gerealiseerd waarvan er 41 kavels door de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte zijn verkocht. Kavel 42 is nu te koop.

De kavel wordt verkocht op basis van inschrijving. Alle geïnteresseerden kunnen gedurende de inschrijftermijn via een inschrijfformulier een bod uitbrengen. Op maandag 30 maart 2020 om 09.00 uur moet het inschrijfformulier in een gesloten enveloppe ontvangen zijn bij de makelaar. Tijdens een kennismaking vertellen wij u graag meer over de bouwmogelijkheden en kan de makelaar u informeren over vragen inzake de waarde en verkoopkansen van uw eigen huis.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×