Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Lange Wei 30, Udenhout

€319.500 k.k.

  • Woonoppervlakte 118 m2
  • Perceeloppervlakte 185 m2
  • Inhoud: 475 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk “Den Bogerd” gerealiseerd met een achtertuin op het zuiden. De wijk zal na volledige afbouw bestaan uit ongeveer 380 woningen met aanbod voor alle denkbare doelgroepen. Zowel voor starters als voor senioren zijn er passende woningen, voor zelfbouwers zijn er zelfs bouwkavels te koop. Kortom een woonwijk met een gevarieerde bebouwing en een gemêleerde groep eigenaren/huurders aan de rand van het landelijke buitengebied tussen Udenhout en Biezenmortel.

De derde fase is inmiddels al enige tijd geleden volledig uitverkocht en de woningen zijn inmiddels nagenoeg klaar. Sterker nog, de oplevering is zelfs al aangekondigd.

Wij bieden u nu de unieke kans om deze laatste hoekwoning in fase 3 (voorheen bouwnummer 3.04) te kunnen kopen: een volledig nieuw gebouwde woning die nagenoeg “per direct” bewoonbaar is. Bij de Lange Wei 30 heeft u dus de absolute voordelen van een nieuwbouwwoning maar dan zonder het wachten op de (af)bouw ervan.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING EN ONDER VOORBEHOUD VAN GUNNING.
Kijkmoment:
Zaterdag 15 februari a.s. tussen 11.00 en 12.30 uur kunt u de woning bekijken en zelf beoordelen naar waarde. De vraagprijs van de woning is een richtprijs.

Wij verzoeken u vriendelijk uw komst aan te kondigen via e-mail.

Onder de omschrijving van de woning leest u meer over het proces van inschrijving en worden alle belangrijke data vermeld.

De hoekwoning heeft een entree aan de zijkant van de woning. In de entree/hal is een meterkast en een betegelde toiletruimte voorzien. De met 2,40 meter verlengde woonkamer heeft een open trap naar de verdieping. De verkoper heeft besloten om de woning te laten bouwen met een extra grote woonkamer waardoor deze ruim 8 meter lang is. Aan de straatzijde is ruimte voor een volledig ingerichte keuken met veel daglicht. De keuken is opgesteld in twee delen tegenover elkaar met een wit glanzend front. De keuken wordt na oplevering geplaatst compleet met een inductie-kookplaat, afzuigkap in glasdesign, een combi-magnetron, een geïntegreerde koelkast, geïntegreerde vaatwasser, spoelbak en kraan. Het blad wordt uitgevoerd in zwart composiet. Achter in de tuin is een houten berging voor de stalling van fietsen ed. De tuin kan door de nieuwe eigenaar naar eigen inzicht nog worden ingericht en is extra breed. Achterom is de tuin en berging te bereiken via de brandgang.

Op de eerste verdieping zijn via de overloop 3 slaapkamers bereikbaar. Aan de tuinzijde is de kinderkamer en de kleine slaapkamer gesitueerd. Aan de straatzijde is de goed bemeten ouderslaapkamer voorzien van openslaande deuren en een Frans balkon. De badkamer wordt gebruiksklaar opgeleverd met een inloopdouche, wastafel en toilet. De betegeling is in een wit/grijze neutrale kleurstelling.

De zolder is een vrij-indeelbare ruimte en heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakraam en kan dus prima te zijner tijd dienst doen als een extra slaapverdieping. Alle installaties zoals de cv-ketel, wasapparatuur, omvormer voor de zonnepanelen zijn op deze zolder geïnstalleerd.

De woning heeft een voor- en achtertuin die extra breed zijn doordat deze eindwoning een strook grond naast de woning heeft.

De koper kan na de oplevering van deze woning de wanden en de vloeren naar eigen keuze afwerken. De voor- en achtertuin (inclusief bestrating en erfafscheiding) dient nog door de nieuwe eigenaar ingericht te worden. Dus nog volop mogelijkheid om de woning helemaal naar eigen smaak af te werken.

Uitleg verkoop bij inschrijving onder voorbehoud van gunning:
Een woning verkopen en kopen kan op verschillende manieren. Eén daarvan is de inschrijving, een methode waarbij diverse belangstellenden tegelijk een finaal (eindvoorstel) bod kunnen uitbrengen. Het uitbrengen van een bod is ten allen tijden altijd onder voorbehoud van gunning door de verkoper.

U bent op zaterdag 15 februari a.s. tussen 11.00 en 12.30 uur van harte welkom in de woning aan de Lange Wei 30 in Udenhout. Na dit kijkmoment heeft u de gelegenheid om tot uiterlijk donderdag 20 februari 2020 een bod uit te brengen. Tijdens het kijkmoment bent u vrij om een deskundige (bouwkundige, aankoopmakelaar ed) mee te nemen om u te laten adviseren.

Indien u besluit een bod uit te brengen, doe dat tijdig maar uiterlijk op donderdag 20 februari 2020 12.00 uur via onze website (lelieveldmakelaardij.com). Onder de knop “aanbod”, “koopwoningen” selecteert u de woning Lange Wei 30 te Udenhout. Via het tabblad “bieden” komt u op een formulier wat u kunt invullen voor het uitbrengen van uw aankoopvoorstel. Let wel, bij een verkoop op inschrijving is niet per definitie de hoogste bieder de koper. Ook met de overige voorwaarden (zoals wanneer wilt u de woning aanvaarden) en/of voorbehouden (bijvoorbeeld voor financiering) zal de verkoper rekening houden bij gunning.

Uiterlijk 21 februari 2020 zullen wij u informeren of uw bod geaccepteerd is en u dus de koper bent geworden. Ook indien de woning niet aan u is gegund, zullen wij u hierover berichten. Daarna zal de koopovereenkomst worden opgesteld en getekend.

Mocht u vragen hebben over dit aankoopproces en/of informatie missen over de woning die van belang is om een bieding uit te brengen ? Bel onze makelaars zodat zij u kunnen informeren.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×