Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Gasthuisstraat #3 0ong, Oisterwijk

€290.500 v.o.n.

  • Perceeloppervlakte 1776 m2
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Laatste kans om in KVL West te gaan wonen!

Het perceel van bouwkavel 003 is groot genoeg om er een mooie vrijstaande woning met garage op te bouwen. Helemaal naar jouw wens en smaak. Parkeren kan op de inrit naast de woning. De achtertuin ligt op het Oosten.

Wonen in KVL
KVL is een populaire nieuwbouwwijk in Oisterwijk. Je woont hier niet in een doorsnee wijk, maar in een bijzondere woonbuurt tussen historische gebouwen. Een plek waar het bruist van de energie. En op loopafstand van de voorzieningen op KVL zelf én De Lind.

Concept schetsen
VFO Architects heeft een aantal voorbeeldschetsen gemaakt van woningen die op deze kavels mogelijk zijn. Dit is om jou een idee te geven van de grootte van de kavel en de ruimte rondom de woning. Je hoeft natuurlijk niet per se een keuze te maken uit deze woningen, de uitgewerkte woningen kunnen nog helemaal naar eigen wens aangepast worden.

Voor alle bestemmingsplanregels wordt verwezen naar het bestemmingsplan KVL-terrein op ruimtelijkeplannen.nl
Enkele regels:
– maximale bouwhoogte 12 meter
– maximale goothoogte 7 meter
– maximale diepte van het hoofdgebouw van een vrijstaande woning bedraagt 15 meter.

Totale diepte van het kavel is ca. 23 m / 25,6 m. Totale breedte is ca 18,1 meter.

Gratis startpakket bij aankoop van een bouwkavel!
Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn van de bouwkavels in KVL? VFO Architects heeft een aantal voorbeeldschetsen gemaakt van woningen die op deze kavels mogelijk zijn. Dit is om jou een idee te geven van de grootte van de kavel en de ruimte rondom de woning. Je hoeft natuurlijk niet per se een keuze te maken uit deze woningen, de uitgewerkte woningen kunnen nog helemaal naar eigen wens aangepast worden. Een architect van een bureau naar keuze kan jouw droomhuis helemaal vanaf het begin ontwerpen. Hoe gaaf is dat!

Koop jij een van de bouwkavels in KVL West? Dan krijg je er een gratis startpakket van VFO Architects bij, wat jou direct op weg helpt bij het ontwerp van jouw droomhuis.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×