Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Heisteeg 22B, Oisterwijk

€1.075.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte 2305 m2
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Voor mensen die hun eigen droomvilla of -bungalow willen vormgeven zijn er diverse mogelijkheden op dit bouwperceel op een absolute toplocatie te Oisterwijk. Op deze kavel van circa 2.305 m² (nog nader kadastraal in te meten) gelegen aan de lommerrijke Heisteeg 22B bent u vrij om uw villa naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente: de nokhoogte bedraagt 10 m¹, de goothoogte 6 m¹ en de maximale vloeroppervlakte bedraagt 400 m². De frontbreedte bedraagt circa 30 m¹.

Wonen in de gemeente Oisterwijk:

In het landelijke gebied tussen Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het stadje Oisterwijk, een van de mooiste en natuurrijkste gemeente van Brabant. Oisterwijk is door de indrukwekkende vennen en bossen een gewilde locatie om te wonen/werken, mede door de goede bereikbaarheid van de gemeente. Door de gezellige en bourgondische sfeer die de Bourgondische kern uitstraalt heeft Oisterwijk een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

Oisterwijk is samen met Oirschot onderdeel van landschapspark Markant Brabant met een uitgebreid fietspadennet en recreatieve voorzieningen in de directe omgeving. In het centrum van Oisterwijk vindt u een ruim winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen en diverse speciaalzaken en restaurants.

De ontsluitingswegen richting Eindhoven en Tilburg (A58) en ’s-Hertogenbosch (N65) zijn makkelijk bereikbaar, evenals de prachtige Oisterwijkse bossen en vennen.

Het is echt aan te raden om eens langs deze locatie te rijden en te ervaren hoe u in de directe nabijheid van de natuur en rust in een omgeving gekenmerkt door de Oisterwijkse bossen en vennen uw ideale villa kunt bouwen. Er is een interessant bouwplan voor een vrijstaande klasse-bungalow van toparchitect Bob Manders beschikbaar voor deze lokatie. Het betreden van het perceel kan na het maken van een afspraak met de makelaar. Optioneel is een kleiner aantal vierkante meters perceel voor verkoop beschikbaar. De minimale perceelsgrootte is dan 1.600 m², vraagprijs 899.000 euro kosten koper. Optioneel is circa 2.000 m² beschikbaar, vraagprijs 999.000 euro kk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×