Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Loon op Zand

Stille verkoop
  • Woonoppervlakte 262 m2
  • Perceeloppervlakte 1260 m2
  • Inhoud: 973 m3
  • Bouwjaar: 2007
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Aan de rand van Loon Op Zand is deze comfortabele villa met souterrain en multifunctioneel bijgebouw gesitueerd. Het geheel is in 2007 met visie gebouwd en wordt gasloos verwarmd (en desgewenst gekoeld). De karaktervolle detaillering straalt warmte uit en voelt overal prettig aan. De achtertuin biedt alle privacy. Vanuit de villa is Natuurpark De Loonse en Drunense Duinen te voet bereikbaar en ook de dorpse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Uitvalswegen richting Tilburg, Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch en Breda zijn eenvoudig bereikbaar.

Deze villa wordt exclusief gepresenteerd door Lelieveld makelaardij. Graag verstrekken wij u persoonlijk nadere informatie en plannen wij graag, op afspraak, een bezichtiging.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×