Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

St Jorisstraat 48, Oirschot

€1.200 p.m.

  • Woonoppervlakte 100 m2
  • Inhoud: 295 m3
  • Bouwjaar: 2009
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Toewijzingscriteria
Bruto jaar inkomen vanaf € 48.000
Leeftijd: minimaal 55 jaar
Huishoudgrootte: 1-2 personen, inwonende kinderen zijn niet toegestaan
Als u niet voldoet aan deze inkomenseis maar wel een aantoonbaar eigen vermogen hebt door bv verkoop van een woning dan vragen wij u contact met ons op te nemen voor het bespreken van uw mogelijkheden voor deze woning.

Appartement in Leefdael gelegen op de eerste verdieping met balkon. Het appartement is voorzien van twee (slaap)kamers, badkamer, separate toilet en een berging.

ALGEMENE INFORMATIE
– Per direct beschikbaar
– Huurprijs: €1.200,– per maand
– Woonoppervlakte: circa 100 m² + balkon circa 8 m²
– Servicekosten: €54,75,– per maand
– Parkeerplaats (verplicht): €50,00,– per maand
– PVC-vloer en andere zaken worden ter overname aangeboden.

Indeling
Binnenkomst in de centrale hal met bellentableau. Het appartement is te bereiken middels trapopgang of lift.
Stap binnen in het appartement. Toegang tot hal met separate toilet, meterkast, tweede kamer en de berging met de technische installaties (c.v.-combiketel en mechanische ventilatie). De woonkamer is rechts gelegen en de keuken met diverse inbouwapparatuur aan de linkerzijde. De eerste slaapkamer grenst aan de woonkamer. De badkamer bereikt u zowel via de entreehal als via de eerste slaapkamer en is voorzien van een royale doucheruimte, wastafel, design radiator en een tweede toilet. Tot slot is er een fijn balkon aanwezig.

Wonen in Leefdael
Kiest u voor een appartement in Leefdael dan kiest u voor zelfstandig wonen met vrijheid als levensstijl waarbij comfort, ambiance en veiligheid hoog in het vaandel staan. Leefdael biedt 32 huurappartementen, verdeeld over 4 woonlagen en is op loopafstand gelegen van de Sociaal Cultureel Centrum de Enck. Hier vindt u van vele voorzieningen zoals een grand café, vele diverse verswinkels, boekwinkel, slijterij, huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, apotheek en bibliotheek.

Het woongebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage en gemeenschappelijke fietsenstalling. In het woongebouw is een huismeester actief, die toezicht houdt op het woongebouw en directie omgeving. De appartementen hebben brede deuren (enkele zijn schuifdeuren waardoor men nog meer ruimte kan benutten voor de inrichting van de kamers) en drempelloze doorgangen en zijn voorzien van diverse elektronische toepassingen zoals een videofoon intercom en elektronische deuren in openbare gangen. De bushalte bevindt zich op loopafstand van het woongebouw.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×