Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Kreitenmolenstraat 110, Udenhout

€615.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 327 m2
  • Perceeloppervlakte 737 m2
  • Inhoud: 1120 m3
  • Bouwjaar: 1904
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Op de hoek van de Kreitenmolenstraat en de Sportlaan, aan de doorgaande straat in het centrum van het dorp is deze voormalige apotheek gelegen. Het voorhuis is gebouwd in 1904, nadien is aan de achterzijde een uitbouw in twee bouwlagen gerealiseerd. Het geheel kan eenvoudig worden gesplitst omdat het al beschikt over twee trapopgangen.

De nieuwe eigenaar dient rekening te houden met investeringen voor inrichting en afbouw afhankelijk van het gewenste gebruik.

Indeling
Entree, trapopgang naar de verdieping. Toegang tot de voormalige publieksruimte. Aansluitend diverse open ruimten inclusief keuken. Vanuit de keuken, die in het later aangebouwde deel is gerealiseerd, is een trap naar de verdieping (boven de uitbouw uit circa 1985) met een doorgang naar de voorzijde. In het achterdeel zijn 2 kamers en een berging opgesteld.

De achtertuin heeft een goede zonligging en is ook toegankelijk vanuit de Sportlaan.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan: “Udenhout Beschermd Dorpsgezicht”. Bestemming: Gemengd-Dorps.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×