Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Achter de Westwal

Achter de Westwal – Achter de Westwal

Midden in het historische, cultuurrijke en bourgondische centrum van onze mooie Brabantse hoofdstad worden een vijftal stadswoningen gerealiseerd. Een unieke en uitzonderlijke kans op een bijzondere locatie! Daarnaast worden de stadswoningen voorzien van een hoogwaardig wooncomfort en energielabel A.

Een van de voor de Brabantse hoofdstad zo kenmerkende straatjes, “Het Katerstraatje”, zal door de realisatie van deze stadswoningen een volledig andere uitstraling krijgen. Deze laat zich omschrijven als eigentijds en modern wonen in een levendige omgeving.

De volledige herbestemming van het bestaande gebouw biedt een unieke kans om u te vestigen in de bourgondische Bossche binnenstad. “Urban living” in het project “Achter de Westwal”.

De ligging in het centrum is ideaal, slechts enkele wandelminuten gelegen van bourgondische hotspots zoals de Uilenburg, de Korte Putstraat en vele andere culinaire locaties.
Ook de Markt, de Parade, de Sint-Jan, de Cinema, het Centraal Station, het Theater en alle winkelstraten (inclusief supermarkten) zijn met enkele wandelminuten te bereiken.

De gunstige ligging op het zuiden, tussen de Vughterstraat en de Westwal garandeert een oase van rust, gelegen midden in het levendige centrum.

In overleg met u als koper wordt gestreefd naar – een custom made – stadswoning en dat biedt een unieke kans om de woning geheel naar eigen wens en smaak af te bouwen en in te richten. Derhalve wordt het project momenteel als casco aangeboden.

De mogelijkheid bestaat om samen met de realiserende aannemer geheel vrijblijvend te overleggen over uw wensen tot afbouw van de woning, volledig naar uw individuele wensen en budget. Geheel ontzorgen behoort tot de mogelijkheden!

Voor wat betreft de inrichting is er een meterkast aanwezig en wordt de parterre geheel voorzien van vloerverwarming. De keuken, het sanitair en bijpassend tegelwerk is niet opgenomen. Naar keuze gas of gasloos.

Indeling begane grond:
Een entree/hal met een meterkast, garderobenis en een toiletruimte. De woonkamer bestaat uit een zithoek aan de straatzijde en een open keuken aan de achterzijde gelegen met aansluitend een eetgedeelte. Vanuit de open keuken is de trap gesitueerd naar de verdieping . Hierdoor is er praktische bergruimte onder de trap te realiseren, direct vanuit de keuken toegankelijk.

Indeling 1e verdieping:
Een overloop naar alle vertrekken. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer kan geheel naar eigen smaak en ontwerp worden ingericht met een douche, wastafel, toilet en heeft een aansluiting voor wasapparatuur. Er is een aparte technische ruimte ten behoeve van de installaties.

Bijzonder:
De koper kan desgewenst, na goedkeuring van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, een dakterras realiseren, geheel naar eigen smaak/ontwerp.
(noot: aan de getoonde artist-impressies kunnen geen rechten worden ontleend.)

Omdat het project geen standaard nieuwbouw betreft maar een volledige renovatie zijn de woningen niet exact gelijk aan elkaar qua maatvoering. De genoemde maatvoering betreft dus uitdrukkelijk circa maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De genoemde koopsom is kosten koper. De projectnotaris is Huijbregts Notarissen te ‘s-Hertogenbosch, die zal de juridische leveringen verzorgen.

Bouwnummer 13

5211 DC 's-Hertogenbosch
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 490000,-
Woonoppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3

Bouwnummer 9

5211 DC 's-Hertogenbosch
Status Onder optie
Koopaanneemsom € 490000,-
Woonoppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3

Bouwnummer 5

5211 DC 's-Hertogenbosch
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 490000,-
Woonoppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3

Bouwnummer 11

5211 DC 's-Hertogenbosch
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 490000,-
Woonoppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3

Bouwnummer 7

5211 DC 's-Hertogenbosch
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 490000,-
Woonoppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×