Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De Dorpsgaarde fase 2

De Dorpsgaarde fase 2 – levensloopbestendige woningen

Levensloopbestendige woningen Type Hazelaar

Bouwnummers: 41 t/m 44, 53 en 54

Aan de Meester Binkstraat en Meester van Mensvoortstraat komen de 6 levensloopbestendige woningen van 5,4 meter breed. De levensloopbestendige woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor hoef je, als toekomstige bewoners, niet dagelijks trap te lopen. De woning heeft ook een verdieping waar ruimte is voor een logeerkamer of een hobby- en werkkamer. Een tweede badkamer is ook mogelijk.

De levensloopbestendige woning binnen De Dorpsgaarde is van alle gemakken voorzien. In de berging is voldoende ruimte om (elektrische) fietsen veilig en droog te stallen en eventueel op te laden. Met een eigen oprit kun je altijd dichtbij de voordeur parkeren. Ook het bezoek kan voor de deur parkeren, aan de straat.

Door de verschillende typen huishoudens in de wijk ontstaat er vanzelf sociale controle. Kinderen zijn op straat te vinden om met elkaar te spelen, terwijl ouders vanuit hun woning toekijken. De woningen liggen op zo’n manier, dat er op elke hoek van de straat uitzicht is. Met de juiste verlichting in de straten is het ook ’s avonds aangenaam wonen.

Kenmerken:
– Woonoppervlakte 116 m²
– Perceel van 195 tot 262 m² groot
– Tuingerichte woonkamer met mogelijkheid voor trapkast en uitbouw
– Begane grond met een slaapkamer, badkamer en berging
– Verdieping met een slaapkamer en mogelijk een tweede badkamer
– Standaard met complete badkamer en toilet
– Gasloos (warmtepomp) en Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)
– Comfort door vloerverwarming en -koeling
– Zonnepanelen op het dak

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×