Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De Houtzagerij Oirschot

De Houtzagerij Oirschot – Woning 5

‘De Houtzagerij’ | 5 duurzame semi-bungalows te koop

Hout & Visie realiseert vijf vrijstaande woningen. Duurzaam wonen midden in het centrum van Oirschot. De woningen worden middels de houtelementen-bouw methode gerealiseerd. Dit is een verregaande vorm van prefab houtbouw, waarbij u verzekerd bent van een duurzame en comfortabele woning. De woningen bieden voor ieder wat wils. Er zijn diverse indelings- en optiemogelijkheden.

LOCATIE
Het plan is gelegen in het centrum, achter de kruising van de Sint Jorisstraat met de Gasthuisstraat. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten omgeven door prachtige natuurgebieden. Het centrum van Oirschot is op loopafstand en heeft een grote variëteit aan winkels, terrasjes, typisch Brabantse cafés en restaurants. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Oirschot is gelegen tussen Eindhoven en Tilburg. Via de A2 is ‘s-Hertogenbosch in 25 minuten te bereiken. Het busstation is op loopafstand en het dichtstbijzijnde treinstation is in Best.

OVERZICHT WONINGEN
Woning 1 (reeds verkocht)
Woning 2 perceel 239 m², inhoud ca. 531 m², woonoppervlakte ca. 123 m², koopsom € 585.000,– v.o.n. (vrije verkoop)
Woning 3 perceel 261 m², inhoud ca. 556 m², woonoppervlakte ca. 139 m², koopsom € 595.000,– v.o.n. (loting)
Woning 4 perceel 211 m², inhoud ca. 545 m², woonoppervlakte ca. 138 m², koopsom € 580.000,– v.o.n. (loting)
Woning 5 perceel 212 m², inhoud ca. 540 m², woonoppervlakte ca. 137 m², koopsom € 590.000,– v.o.n. (loting)

De brochure (en het inschrijfformulier voor woning 3, 4 en 5) zijn via ons kantoor verkrijgbaar.

VERKOOP WONING 2
Deze woning is uitgesloten van het lotingsproces. Heeft u interesse? Maak dit bij ons kenbaar en wij infomeren u graag over de verkoopprocedure.

LOTING WONING 3, 4 & 5
De woningen worden verkocht in de vorm van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). De uitgifte zal plaatsvinden door middel van een loting vanuit de gemeente Oirschot. In tegenstelling tot andere CPO-projecten is hier de weg al vergaand ontwikkeld.

Indien u interesse heeft in woning 3, 4 of 5 kunt u zich hiervoor inschrijven. Het inschrijfformulier is op ons kantoor beschikbaar of te downloaden op de website van de gemeente www.oirschot.nl/woningbouw. Aan de inschrijving en de loting zijn geen kosten verbonden. De inschrijftermijn sluit 12 juli 2021 om 09.00 uur.

! Let op! U kunt zich alleen aanmelden voor de loting via het te verkrijgen inschrijfformulier in combinatie met een financiële scan, inschrijven via de website is niet mogelijk.

Voor meer informatie verwelkomen wij u graag op ons kantoor te Oirschot

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×