Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Doornboomstraat Fase 1

Doornboomstraat Fase 1 – Type B

Definitieve inschrijving verloopt via de website van projectontwikkelaar Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V. (www.vanwanrooij.nl). Deze start op dinsdag 13 december om 09.00 uur en sluit op maandag 19 december om 17.00 uur.

In het centrum van Middelbeers wordt project Doornboomstraat gerealiseerd. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats die bereikbaar is via een gemeenschappelijk binnenterrein. Van Wanrooij Projectontwikkeling is, in overleg met de gemeente Oirschot, betrokken bij de herontwikkeling van het pand aan de Doornboomstraat 2 te Middelbeers. Het leegstaande gebouw wordt gesloopt en er komen 13 koopwoningen voor in de plaats.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, energiezuinig, onderhoudsarm en volledig geïsoleerd. De woningen worden gemetseld in een oranje-beige-bruin genuanceerde kleur met beige-wit accentvlakken en antraciet kleur dakpannen. Tevens worden deze woningen gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels luchtwarmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. De woning wordt in de basis opgeleverd met zonnepanelen (type A: 8 stuks, type B: 6 stuks, type C1: 5 stuks en type C2: 4 stuks) en een houten berging in de tuin.

Sanitair aanwezig: verrekenbare bedrag à € 2.935,– bij type A en B, en € 2.140,– bij type C. Plus een keuken-waardecheque à € 2.500,– bij type A en B, € 1.500,– bij type C1 en € 1.000,– bij type C2 voor het plaatsen van een keuken door van Wanrooij Keukens.

Type A | Hoekwoning (bouwnummer 1 en 6)
Perceel variërend van ca. 203 m² tot 204 m² | woonoppervlakte ca. 129 m² | inhoud ca. 495 m³
Deze hoekwoning valt op door de bijzondere kapconstructie. Ruime zithoek aan tuinzijde met mogelijkheid tot uitbouw, keuken aan straatzijde, apart toilet, eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer, vaste trap naar ruime, vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer. Bouwnummer 6 beschikt over speelse raampartijen in de zijgevel.

Type B | Tussenwoning (bouwnummer 2, 3, 4, 5)
Perceel ca. 157 m² | woonoppervlakte ca. 122 m² | inhoud ca. 450 m³
Eigentijdse tussenwoningen. Ruime zithoek aan tuinzijde met mogelijkheid tot uitbouw, keuken aan straatzijde, apart toilet, eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer, vaste trap naar ruime, vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer. Bouwnummers 2 en 5 beschikken over een Frans balkon in een donkergrijze kleurstelling op de eerste verdieping.

Type C1 | Hoekwoning (bouwnummer 7, 13)
Perceel variërend van ca. 115 m² tot 155 m² | woonoppervlakte ca. 70 m² | inhoud ca. 265 m³
Deze hoekwoning heeft een eigen uitstraling door de hogere gevel en het Franse balkon in een donkergrijze kleurstelling op de eerste verdieping. Fijne zithoek aan tuinzijde met mogelijkheid tot uitbouw, keuken aan straatzijde, apart toilet, eerste verdieping met twee slaapkamers en badkamer. Deze woningen hebben 2 parkeerplaatsen.

Type C2 | Tussenwoning (bouwnummer 8, 9, 10, 11, 12)
Perceel variërend van ca. 89 m² tot 103 m² | woonoppervlakte ca. 70 m² | inhoud ca. 250 m³
Tussenwoning met een eigen uitstraling door witte accentgedeeltes. Fijne zithoek aan tuinzijde met mogelijkheid tot uitbouw, keuken aan straatzijde, apart toilet, eerste verdieping met twee slaapkamers en badkamer. De parkeerplaats van bouwnummer 12 is niet direct grenzend aan de achtertuin. De woningen worden verkocht middels de KOOPstart regeling.

KOOPstart:
Dit betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde. De verkopende projectontwikkelaar verleent je namelijk een zogeheten ‘koperskorting’ op de marktwaarde. Zodra je de woning doorverkoopt, betaal je deze koperskorting terug aan de projectontwikkelaar. Ook deelt de projectontwikkelaar voor een percentage mee in de tussentijdse waardestijging of -daling.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V.

Bouwnummer 2

5091 Oost West en Middelbeers
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 395000,-
Woonoppervlakte 122 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 5

5091 Oost West en Middelbeers
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 395000,-
Woonoppervlakte 122 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 4

5091 Oost West en Middelbeers
Status Onder optie
Koopaanneemsom € 395000,-
Woonoppervlakte 122 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 3

5091 Oost West en Middelbeers
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 395000,-
Woonoppervlakte 122 m2
Aantal kamers 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×