Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ekerschot fase 1

Ekerschot fase 1 – 2-onder-1 kapwoning type E

Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving en kent een gedifferentieerd woningbouwprogramma met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen. Het totale gebied omvat ca. 170 woningen en/of appartementen waarvan Van Wanrooij Projectontwikkeling totaal 37 woningen realiseert in een divers aanbod, 24 ruime tweekappers en 13 rij-/hoekwoningen. De tussenwoningen type F worden als huurwoning aangeboden. Hier volgt kort voor oplevering meer informatie over.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, energiezuinig en onderhoudsarm. Volledig geïsoleerd (inclusief garage). De woningen worden gemetseld in een rood-bruin genuanceerde steen en antraciet kleur dakpannen, gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels aard-warmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. In de basis worden er geen zonnepanelen geplaatst, wel behoort dit tot de mogelijkheden. Sanitair aanwezig (verreken bedrag à € 3.810,– bij type A en € 4.060,– bij type B, C, D, E) met daarin een keuze uit een ligbadcombinatie of een douchecombinatie. Plus een keukencheque à € 3.000,– voor het plaatsen van een keuken door van Wanrooij Keukens.

2-onder-1 kapwoning met garage (type E, bouwnummer 1, 10, 11, 16)
Perceel variërend van ca. 300 m² tot 405 m² | woonoppervlakte ca. 172 m² | inhoud ca. 760 m³
Deze 2-onder-1 kapwoning valt op door zijn topgevel.
Royaal leefgedeelte, mogelijkheid om de garage bij het woongedeelte te betrekken, openslaande tuindeuren, ruime eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Nóg twee kamers nodig? Op de tweede verdieping kan dat! Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
Type E1 heeft een geïsoleerde garage en type E2 een berging in de tuin.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite.

Bouwnummer 10

5688 Oirschot
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 729000,-
Woonoppervlakte 172 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 1

5688 Oirschot
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 756000,-
Woonoppervlakte 172 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 16

5688 Oirschot
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 699000,-
Woonoppervlakte 172 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 11

5688 Oirschot
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 675000,-
Woonoppervlakte 172 m2
Aantal kamers 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×