Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

5063 PA Oisterwijk

Bouwkavels Molenbaan Oisterwijk

Voor mensen die hun eigen droomhuis willen vormgeven zijn er vele mogelijkheden in Oisterwijk aan de Molenbaan. Op de 19 villakavels van Ruimte voor Ruimte bent u vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.

Plangebied
De door de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte uit te geven exclusieve bouwkavels liggen aan de noordwestkant van Oisterwijk. Het plan grenst aan het open buitengebied van bestaat uit negentien riante villakavels gelegen aan de Molenbaan.

De groene en gezellige dorpskern Oisterwijk telt ruim 20.000 inwoners en ligt op slechts 10 kilometer afstand van Tilburg. Via de A2, A58 of de N65 bent u per auto al snel in ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Grote steden waar u zo bent voor uw werk, een dagje shoppen, avondje uit of bezoek aan museum, theater of evenement. Deze mooie ligging maakt Oisterwijk een aantrekkelijk dorp om wonen met werken en recreëren te combineren.

Stedenbouwkundig ontwerp
De negentien kavels variëren van circa 520 m² tot circa 960 m². Hier kunt u uw exclusieve woning bouwen met uw persoonlijke signatuur. Er mag deels naar eigen inzicht gebouwd worden, met inachtneming van de landelijke en traditionele bebouwing eromheen. Tevens moet er rekening worden gehouden met de richtlijnen uit het beeldkwaliteitsplan. Op iedere kavel mag één vrijstaande woning met bijgebouwen gebouwd worden. Op iedere kavel dienen ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd.

De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn:
- Dorpse architectuur
- De maximale goothoogte is 4 meter
- De maximale nokhoogte is 8 meter (7 meter voor de kavels 8 t/m 12)
- Vrije nokrichting
- Dakhelling tussen 35 en 55 graden t.o.v. horizontaal vlak (plat dak toegestaan bij kavels 8 t/m 12)
- Maximale inhoud van 900 m3
- Kelder toegestaan
- Bijgebouw mogelijk met een maximale oppervlakte van 200 m2

Ter inspiratie voor uw woning ziet u hier een aantal referentiewoningen. Dit geeft een indruk van de mogelijkheden en architectuurstijlen. Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden, wel zal de gemeente de bouwplannen toetsen aan de richtlijnen uit het beeldkwaliteitsplan.

Onze makelaars Lelieveld makelaardij & Fijne Makelaar vertellen u graag meer over dit exclusieve plan!

Bouwkavels Molenbaan Oisterwijk – bouwkavel

€ 345.000

Voor mensen die hun eigen droomhuis willen vormgeven zijn er vele mogelijkheden in Oisterwijk aan de Molenbaan. Op de 19 villakavels van Ruimte voor Ruimte bent u vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.…

Bekijk bouwtype

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×