Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vestiging

Oirschot

Bekijk volledige aanbod

HET KARAKTER van Lelieveld

Op zoek naar een makelaar in Oirschot? Lelieveld makelaardij Oirschot combineert gedegenheid met een frisse blik. Al meer dan veertig jaar durven wij in mogelijkheden te denken en vinden oplossingen die anderen vaak niet zien.

Lelieveld makelaardij Oirschot
Rijkesluisstraat 19 A
5688 EC Oirschot

Medewerkers

Ilse Coehorst

Directie, register makelaar en lid NVM wonen

Moniek van Beers

Kandidaat makelaar

MATCHMAKER pur sang

Pro actief is voor ons een vanzelfsprekendheid. Niets is leuker dan een opdrachtgever verrassen met een perfecte oplossing voor een woonwens. Of dat we voor een bijzonder vastgoedproject exact de juiste kopersgroep vinden. Inmiddels durven wij te stellen dat we hierin absolute toppers zijn. Door ons enorme netwerk hebben we altijd een geschikt aanbod in portefeuille. Ook bij de zoektocht naar een geschikte woonvorm zijn we behulpzaam. Of dat nu een villa of een appartement is.

Uw huis verkopen in Oirschot en omgeving

Een huis verkopen in Oirschot is vakwerk, maar ook mensenwerk. Dit vraagt speciale aandacht voor alle rationele en emotionele factoren. De perfecte marketing in iedere situatie brengt de beste koper op het goede moment. We stellen het passende contract op als basis van een goede afspraak. Ons makelaarskantoor neemt u graag alle zorg uit handen en begeleid u bij het nemen van belangrijke financiële besluiten in het leven. Lelieveld is uw makelaar in Oirschot en specialist in het midden- en hogere prijssegment, we zoeken telkens de beste match.

De stedendriehoek van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven vormt ons werkveld.
In dit gebied komen country & urban samen. Het vormt de omgeving met charmante dorpen en prachtige natuurgebieden die wij kennen als geen ander.

Graag tot ziens in een van onze drie vestigingen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×