Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxatie

Wat is het verschil tussen een taxatie en waardebepaling?

Een waardebepaling geeft de actuele marktwaarde van de woning aan, bijvoorbeeld voor een verkoop, maar kan niet gebruikt worden om een lening af te sluiten. Een taxatie is een officiële waardering waarvan meestal een gevalideerd rapport wordt opgemaakt en wordt o.a. gebruikt voor de aanvraag van een hypotheekfinanciering, voorgenomen aan- of verkoop of bijvoorbeeld een boedelsplitsing.

Contact opnemen

Taxatie

Wat is uw woning of perceel waard? Is de prijs van de aangeboden woning wel reëel? Wij maken graag een passend taxatierapport voor u. 

Voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt met de NWWI-link direct een offerte opvragen door bij de laatste stap ‘Lelieveld makelaardij’ aan te klikken bij de kantoorkeuze. Ook wij kunnen dit stappenplan voor u invullen en de aanvraag van de taxatie uit handen nemen. Bel naar een van onze kantoren via de contactpagina en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.
Met jarenlange kennis en ervaring in de regio, zijn de onze gecertificeerde makelaars-taxateurs, in staat u uitstekend te adviseren. Onze makelaars hebben de proeve van bekwaamheid afgelegd voor het taxeren van onroerende zaken en zijn opgenomen in de verschillende registers van Vastgoedcert en/of NRVT.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×