Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

5061 PB Oisterwijk

KVL - bouwkavels

Bouw je eigen woning in KVL!
Wil je graag in KVL wonen? En het liefst in een huis dat je zelf hebt ontworpen en gebouwd? Dat kan nu! Aan de rand van KVL komen 5 bouwkavels. Een unieke mogelijkheid om jouw droomwoning te bouwen. Laat deze kans niet voorbijgaan!

Zelf bouwen
De bouwkavels liggen vlakbij de toegangsweg naar KVL aan de Gasthuisstraat. De percelen variëren van 441 m2 - 452 m2. Groot genoeg om hier een mooie vrijstaande woning met garage te bouwen helemaal naar jouw wens en smaak. Parkeren kan op de inrit naast de woning. De achtertuinen liggen op het Oosten.

Wonen in KVL
KVL is een populaire nieuwbouwwijk in Oisterwijk. Je woont hier niet in een doorsnee wijk, maar in een bijzondere woonbuurt tussen historische gebouwen. Een plek waar het bruist van de energie. En op loopafstand van de voorzieningen op KVL zelf én De Lind.

KVL – bouwkavels – Bouwkavel

€ 286.500

Nieuw aanbod in KVL. Aan de Gasthuisstraat liggen 5 bouwkavels. De percelen varieren van 441 m2 tot 452 m2. Hier bouw je jouw vrijstaande woning! Laatste kans om in KVL West te gaan wonen. Zelf bouwen De bouwkavels liggen vlakbij de toegangsweg naar KVL aan…

Bekijk bouwtype

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×