Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Member van

Buitenstate

Het gevoel van buiten wonen. Leven in het groen met rust en ruimte. Droomt u daar wel eens van? Of u nu op zoek bent naar een authentieke woonboerderij of een koper zoekt voor uw vrijstaande woning in het buitengebied, bij Lelieveld makelaardij is uw buitenstate object in goede handen.

Bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaars aangesloten, die gespecialiseerd zijn in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Op basis van onze vakkennis en ervaring in de aan- en verkoop van landelijke onroerend goed, mag Lelieveld makelaardij zich een Buitenstate-makelaar in Nederland noemen.

Contact opnemen

Meer informatie

Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken. Uw woning krijgt het Buitenstate label als het voldoet aan de volgende vier kenmerken:

  • Vrij gelegen;
  • Ligging buiten de bebouwde kom;
  • Perceel groter dan 1.000 m²;
  • Beleving van rust en ruimte.

Als de woning aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet, kan het huis het predicaat Buitenstate krijgen. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone vrijstaande woning.

Uw Buitenstate is in goede handen bij Lelieveld makelaardij. Woont u in een landelijke vrijstaande woning en overweegt u deze te verkopen? Lelieveld makelaardij beschikt over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten en te verkopen. Maak direct een afspraak om al uw vragen over de verkoop van uw woning te bespreken met onze makelaars.

 

 

Buitenstate magazine 2023-2024

Een magazine vol interessante reportages over landelijk wonen.
Ook kun je zien welke buitengewone Buitenstates momenteel te koop zijn.

Veel leesplezier!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×