Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

23 mei 2023

Gemeente Vught doet onderzoek naar woonwensen

De resultaten worden gebruik als input voor de Woonvisie 2021-2025.

Alle inwoners van 18 jaar en ouder die in de gemeente Vught wonen mogen meedoen.

Contact opnemen

Bent u tevreden over uw woning? Denkt u er misschien over om te verhuizen, of bent u net verhuisd? Waar en hoe zou u willen wonen? De gemeente Vught vindt het belangrijk dat inwoners prettig wonen. Daarom onderzoeken ze de woonwensen van de inwoners.

De resultaten gebruiken ze als input voor de Woonvisie 2021-2025. En die visie is weer de basis voor het aanpassen en opstarten van (nieuwe) woningbouwprojecten.

Doe mee
Alle inwoners van 18 jaar en ouder die in de gemeente Vught wonen, kunnen meedoen. 6750 huishoudens die in de steekproef zitten ontvangen een brief met een link naar de vragenlijst.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u ook uw mening laten horen? Dat kan!
Vul hier de vragenlijst in.

De resultaten van het onderzoek van de gemeente Vught worden later dit jaar op de website van de gemeente Vught bekend gemaakt.

Bron: Vught.nl

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×