Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

27 dec 2022

Hoe kan ik een makelaarsbeoordeling het beste interpreteren?

Hoe representatief zijn de Funda beoordelingen?

Hoe komen makelaarsbeoordelingen tot stand?

Contact opnemen

Makelaars kunnen de beoordelingsmodule activeren om hun klanten in staat te stellen hun diensten te beoordelen. Alleen de klant die via funda aan een woning is gekoppeld, kan een beoordeling achterlaten. Vanaf het moment dat de woning wordt aangemerkt als ‘verkocht’ of ‘verhuurd’, wordt de gekoppelde klant uitgenodigd een beoordeling te schrijven. Tevreden of ontevreden? Beoordelingen van geverifieerde klanten die voldoen aan het Makelaarsbeoordelingenreglement worden altijd online gezet. De beoordeling wordt binnen 48 uur gepubliceerd op funda. De makelaar heeft na publicatie de mogelijkheid om op de beoordeling te reageren.

Het cijfer van een makelaar dat wordt weergegeven op Funda is het gemiddelde van alle ingevulde beoordelingen. Niet al het aanbod van woningen op Funda is gekoppeld aan een klant en niet alle gekoppelde klanten laten een beoordeling achter.
Om te kijken of het cijfer representatief is, kan het uitnodigingspercentage je helpen. Dit is een percentage dat laat zien voor welk deel van het aanbod op Funda de makelaar zijn klanten heeft uitgenodigd om een beoordeling achter te laten. Met een hoge score kan je dus zien dat veel klanten de mogelijkheid hebben gekregen om een beoordeling te schrijven.

Bron: Funda.nl

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×