Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

20 feb 2023

Nog een antwoord op een woonvraag

Wanneer is de woning definitief van mij?

Wanneer staat de woning op mijn naam?

Contact opnemen

Pas wanneer de hypotheek geregeld is, de bedenktijd is verstreken en eventuele aanvullende ontbindende voorwaarden niet van toepassing zijn, is de koop definitief. Nu kan de overdracht plaatsvinden.

Een paar dagen voor de afgesproken leveringsdatum ontvangt u van de notaris een concept-leveringsakte en een nota van afrekening. Controleer goed of alle gegevens kloppen. Wij helpen u hierbij.

Vlak voor de overdracht wordt de woning samen met ons geïnspecteerd om te zien dat  de woning  nog in de afgesproken staat is. Daarna betaalt u, vrijwel altijd via de hypotheekverstrekker, bij de notaris de koopsom, de overige kosten en eventueel de prijs van de overgenomen roerende zaken. Vervolgens tekent u de akte van levering. De woning staat pas nu op uw naam en wordt door de notaris ingeschreven bij het Kadaster!

Bron: NVM.nl

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×