Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

10 mrt 2022

WIST JE DAT: BIEDEN OP EEN HUIS

Het is misschien wel de belangrijkste (en spannendste!) stap bij het kopen van jouw droomhuis: bieden. Maar hoe kom je tot een goed doordacht bod dat ook serieus genomen wordt? Een lastige vraag! Want bieden op een huis draait om zoveel meer dan alleen de juiste prijs.

Maar geen zorgen. Met de juiste voorbereiding, biedingsstrategie en een aankoopmakelaar, komt het voor elkaar! Wij helpen je graag!

Contact opnemen

Bieden op een huis begint bij de biedingsstrategie! Erg belangrijk, want ben je eenmaal verliefd op een woning, dan is het vaak lastig om objectief te blijven. Voor je het weet betaal je te veel! Met een goede biedingsstrategie, kun je dit voorkomen. De biedingsstrategie kan per huis verschillen en is afhankelijk van allerlei factoren, zoals de markt, de situatie van de verkoper en jouw eigen situatie. Wij als NVM-aankoopmakelaar kunnen je helpen om de beste strategie te bepalen. Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×