Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Taalstraat 65, Vught

€780.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 152 m2
  • Perceeloppervlakte 150 m2
  • Inhoud: 619 m3
  • Bouwjaar: 1870
  • Slaapkamers: 4 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Charmant en karakteristiek herenhuis (gemeentelijk monument) met achtertuin op het westen. Gelegen op zeer gewilde locatie. Het geheel is door de jaren heen zorgvuldig gerenoveerd met gebruik van de juiste materialen in hedendaagse
stijl. Instapklaar woonhuis. Taalstraat 65 is een ideaal familiehuis met maar liefst 4 zeer riante slaapkamers. De woning ligt op korte afstand van het centrum van Vught evenals het bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ook natuurgebied de Vughtse Heide, recreatieplas de IJzeren Man en het Bossche Broek zijn nabij gelegen. Het stadse leven en de natuur komen samen in deze mooie omgeving.

Indeling
Entree met vestibule geeft toegang tot de meterkast en de entreehal. Entreehal met toilet, trapopgang en toegang tot de living. Smaakvolle living met statige schouw en houthaard. Kenmerkend zijn de hoge raampartijen en het prettige lichtinval.
Keuken: Open keuken in hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten uitgevoerd in lichte kleurstelling. De keuken is v.v. vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gasfornuis en koelkast. Middels loopdeur toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop met twee zeer royale slaapkamers. De ouderslaapkamer is v.v. inloopkast. Deze slaapkamer kan eenvoudig opgedeeld worden in twee slaapkamers. De moderne badkamer is v.v. inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en een ligbad.

2e Verdieping:
Voorzolder met aansluitingen wasapparatuur en cv-opstelling. Naast een thuiswerkplek en bergruimte, een ruime derde/vierde slaapkamer met behoud van een hoog plafond en zicht op de spanten.

Buitenleven
Achtertuin met terras en gazon. De achtertuin is gelegen op het westen en biedt heerlijk middag- en avondzon.

Bouwjaar: 1870
Isolatie: muur-, vloer-, dakisolatie en dubbel glas.
Perceeloppervlakte: 150 m²
Verwarming: c.v.-ketel
Inhoud: ca. 619 m³
Woonoppervlakte: ca. 152 m²

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×