Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Lelieveld makelaardij

Advisering

De vastgoedmarkt is dynamisch, (her)ontwikkelingen staan niet stil. Wij beschikken over een database met alle mutaties en vastgoedtransacties in de regio.

De actuele marktsituatie kan daardoor duidelijk en inzichtelijk worden gemaakt. Wij adviseren particulieren, stichtingen, beleggers, ontwikkelaars en (semi) overheden desgewenst over ontwikkelingsmogelijkheden. Een brede relatiekring van beleggers, ontwikkelaars en zowel landelijk als regionaal georganiseerde bouwbedrijven kan op onze voorzet leiden tot nieuwbouwinitiëring.

Contact opnemen

Meer informatie

We zijn aangesloten bij een regionaal platform NieuwWonen Natuurlijk Brabant, gericht op marktanalyse en verkoop van nieuwbouwprojecten, groot en klein.

Denk verder aan juridische adviezen op rechtsgebieden als ruimtelijk ordeningsrecht, huurrecht, milieurecht en agrarisch recht. Een referentielijst van opdrachtgevers wordt op aanvraag verstrekt. Beschikt u over een interessante kavel of juridische casus, schroom niet om een van onze adviseurs erbij te betrekken.

FINANCIELE PLANNING

De aan- en verkoop van vastgoed is een uitstekend moment om de financiële balans op te maken en zo nodig bij te sturen.

Tegenwoordig kunnen de financiële producten nauw worden verbonden aan persoonlijke omstandigheden en wensen. Wij adviseren onze relaties ruim voor het moment van aan- of verkoop de strategie uit te stippelen zodat op het beslissingsmoment zelf alleen het kader nog hoeft te worden ingevuld. Wij beschikken over een aantal solide partners in de wereld van de financiële dienstverleners c.a.

Denk aan gerenommeerde banken, bekwame ‘gecertificeerde financial- en estate planners’, onafhankelijk assurantie-intermediairs, creatieve juristen/fiscalisten, secure notarissen en topaccountants.

Wij zijn graag bereid een afspraak met een van de adviseurs die bij u zou kunnen passen, te arrangeren.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×