Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vestiging

Oisterwijk

Bekijk volledige aanbod

HET KARAKTER van Lelieveld

Op zoek naar een makelaar in Oisterwijk? Lelieveld makelaardij uit Oisterwijk combineert gedegenheid met een frisse blik. Al meer dan veertig jaar durven wij in mogelijkheden te denken en vinden oplossingen die anderen vaak niet zien.

Lelieveld makelaardij Oisterwijk
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

Medewerkers

Raymond van der Heijden

Directie, jurist, register makelaar, lid NVM wonen en AOG

Lonneke Pijnenburg

Kandidaat makelaar

Marie-Louise Versantvoort

Kandidaat makelaar

Liesbeth Tetteroo

Nieuwbouwspecialist/ Assistent makelaar

Robin Scholten

Directie, jurist, register makelaar en taxateur, en lid NVM BOG

Marjanna Vissers

Directie, register makelaar en taxateur, lid NVM wonen

Sabine Hagenaars

Assistent makelaar

MATCHMAKER pur sang: Makelaar Oisterwijk

Pro actief is voor ons een vanzelfsprekendheid. Niets is leuker dan een opdrachtgever verrassen met een perfecte oplossing voor een woonwens. Of dat we voor een bijzonder vastgoedproject exact de juiste kopersgroep vinden. Inmiddels durven wij te stellen dat we hierin absolute toppers zijn. Door ons enorme netwerk hebben we altijd een geschikt aanbod in portefeuille. Ook bij de zoektocht naar een geschikte woonvorm zijn we behulpzaam. Of dat nu een villa of een appartement is.

Uw huis verkopen in Oisterwijk en omgeving

Een huis verkopen in Oisterwijk is vakwerk, maar ook mensenwerk. Dit vraagt speciale aandacht voor alle rationele en emotionele factoren. De perfecte marketing in iedere situatie brengt de beste koper op het goede moment. We stellen het passende contract op als basis van een goede afspraak. Ons makelaarskantoor in Oisterwijk neemt u graag alle zorg uit handen en begeleid u bij het nemen van belangrijke financiële besluiten in het leven. Lelieveld makelaardij is specialist in het midden- en hogere prijssegment en we zoeken telkens de beste match.

De stedendriehoek van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven vormt ons werkveld.
In dit gebied komen country & urban samen. Het vormt de omgeving met charmante dorpen en prachtige natuurgebieden die wij kennen als geen ander.

Graag tot ziens in een van onze drie vestigingen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×