Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Waardebepaling

Wat is het verschil tussen een taxatie en waardebepaling?

Een waardebepaling geeft de actuele marktwaarde van de woning aan, bijvoorbeeld voor een verkoop, maar kan niet gebruikt worden om een lening af te sluiten. Een taxatie is een officiële waardering waarvan meestal een gevalideerd rapport wordt opgemaakt en wordt o.a. gebruikt voor de aanvraag van een hypotheekfinanciering, voorgenomen aan- of verkoop of bijvoorbeeld een boedelsplitsing.

Contact opnemen

Waardebepaling

Wilt u verkopen? Een woning of appartement verkopen is een vak apart. Maar onze makelaars beheersen dit vak! Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken. In dit gesprek zal de makelaar toelichten wie wij zijn en hoe wij uw woning het beste kunnen verkopen. Tevens heeft de makelaar de gelegenheid om uw eigendom te bekijken.

Binnen een aantal werkdagen na het kennismakingsgesprek zal de makelaar telefonisch contact opnemen om de uitkomsten te bespreken. U bespreekt met hem of haar de beste vraagprijs en de verkoopstrategie, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. De bijbehorende offerte ontvangt u daarna ook per mail of post. Dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Maak kennis met Lelieveld makelaardij voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling. We staan graag voor u klaar en maken duidelijke afspraken.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×