Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Lelieveld makelaardij

Aankoop

U bent op zoek naar een (andere) woning. Via de websites houdt u het aanbod in het zoekgebied nauwlettend in de gaten. Het valt echter niet mee iets te vinden dat geschikt is.

Of heeft u een woning gezien, die uw interesse heeft gewekt? Hoe nu verder? Op eigen initiatief? Of een van onze makelaars inschakelen. Wij helpen u graag met een waardebepaling, bouwkundig advies, interieuradvies, onderhandelingen, opstellen van de koopakte en wat verder nog ter tafel zou kunnen komen?

Contact opnemen

Meer informatie over aankoop

Wij hebben voor elk probleem een oplossing! Zoekt u? Vanwege het ruime aanbod van woningen zult u na een bezoek aan een van onze vestigingen niet gauw zonder een aansprekende brochure vertrekken. U kunt gebruik maken van de gratis en vrijblijvende inschrijving in ons woningzoekendenbestand, zodat u in een vroeg stadium op de hoogte wordt gebracht van ons actuele woningaanbod.
Mocht u desondanks in onze portefeuille geen passend pand aantreffen, dan bieden wij u de mogelijkheid om tegen een vergoeding op de hoogte gebracht te worden van het aanbod buiten onze vestigingen om. Heeft u mogelijk een pand gevonden, dan kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een complete begeleiding, van bezichtiging tot aankoop.
Van het selecteren van de objecten die op de markt worden aangeboden, tot aankoop, inspectie van de woning, onderhandelingen en opmaak of beoordeling van de koopcontracten: alles kan voor u worden geregeld. Denk in het kader van kopersbegeleiding bovendien aan interieuradviezen door bekende stylistes, offertes van bekende bouwbedrijven of goed georganiseerde verhuisbedrijven.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×