Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Van Miertstraat 30 Vught

Het contact was vlot en netjes. Verl contact gehad vanwege wat onzekerheden rondom voorbehoud van financiering. Goed kunnen sparren en goed geadviseerd.

Helvoirt Dokter van Oirschotstraat 1

Dit was de tweede keer dat ik met de makelaar te maken had. Vorige keer als koper. Nu als verkoper. Beide keren was de dienstverlening zeer positief. Ze is actief, belt en mailt in het weekend als het nodig is, informeert je constant. Kortom, een prima makelaar die ik graag aanbeveel aan iemand anders.

Keizersplein 1 Loon op Zand

Zeer vriendelijke en deskundige mensen.
Was de eerste keer dat we een huis gingen verkopen en hierdoor meerdere makelaars aangeschreven.
De reactie van Lelieveld sprong er voor ons uit qua uitwerking gegevens en informatie.
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Met dank aan Robin en Marie-Louise.

Burgemeester Moonenlaan 2 Waalwijk

Raymond en Marie-Louise hebben ons fantastisch met alles geholpen. Houden je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, en komen afspraken goed na, kortom we zijn zeer tevreden.

Klompven 5 Oisterwijk

Vertrouwd, eerlijk en altijd servicegericht ! Hele fijne makelaar die mee denkt en er alles aan doet om tot een succesvolle koop te komen.

van Broghelstraat 6 Vught

Het contact was uitstekend. Taak op zeer professionele wijze uitgevoerd,
De communicatie was to the point. De presentatie van het object aansprekend met als gevolg vlotte verkoop.

Versterstraat 14 Vught

Bedankt voor het prettige en snelle contact! We zijn blij met het resultaat. Niet voor niets heb ik gevraagd of Lelieveld ook mijn aankoopmakelaar wil zijn.

Goede inschatting vraagprijs, flexibele afspraken over vergoeding, goede service en top advertenties (foto’s en teksten). Warm aanbevolen.

Lindelaan 39 Haaren

Snel correct en zoals het hoort, in veranderende markt toch klanten zover krijgen tot het aankopen van een woning.

Torenhoekstraat 25 Berkel-Enschot

De makelaar heeft ons op een deskundige en zeer vriendelijke wijze begeleid bij de verkoop van ons huis .Hij dacht met ons mee en gaf goede tips om de verkoop te bespoedigen .Het was een prettige samenwerking.

De Heun 50 Vught

Zeer prettig contact en ter zake kundig. Snelle en uitgebreide terugkoppeling na bezichtiging. Korte communicatielijnen.

Reitselaan 92 Haaren

Steunend enthousiasme, ook toen het langer duurde en realistische feedback. Prettige vrouw en uiteindelijk een tevreden resultaat

Jacob van Ruisdaelpad 6 Oisterwijk

Het contact met makelaardij Lelyveld verliep erg prettig. Vanaf de start tot aan de uiteindelijke verkoop werden we op een deskundige, integere wijze begeleid. Er werd ons daardoor veel werk en stress uit handen genomen.

Dennenlaan 6 Sint Michielgestel

Het contact verliep allemaal heel soepel. Alle documenten werden door Lelieveld gestuurd en digitaal verwerkt. Het aanbod was professioneel en ondanks dat ze niet de goedkoopste waren, heb ik toch voor hun gekozen. In deze keuze ben ik niet teleurgesteld

Oudoverstede 8 Den Bosch

De persoonlijke aandacht, service an begeleiding waren heel goed! We zijn blij met het eindresultaat.

Burgemeester Suijsstraat 59 Tilburg

Hele fijne begeleiding door makelaar Raymond van der Heijden (Lelieveld Makelaardij) bij de verkoop van ons huis. Zou Lelieveld Makelaardij en Raymond in het bijzonder bij iedereen aanbevelen.

Abraham Bloemaertstraat 9 Waalwijk

Raymond v.d. Heijden is een deskundig en vooral innemende persoon.
Samen aanpak bepaald om de doelgroep te bereiken.
Gaandeweg verkoop een coach geworden, die ons als verkoper in de contacten met koper stuurde naar voor beide partijen bevredigend en snel tot stand gekomen verkoop.
Ondersteuning back office van Lelieveld sluit daar naadloos op aan.
We kijken met genoegen terug op deze samenwerking en het bereikte resultaat.

Reitselaan 33 Haaren

Fijn contact, goede kennis van zaken, betrouwbaar in afspraken nakomen. Goed meegedacht met onze vraagstukken. Grote dank.

Ringbaan-West 247 Tilburg

Het was binnen 2 weken verkocht, meteen 3 bezichtingen, waarvan 1 meteen een bod deed. Het is meteen goed opgepakt door de makelaar en alles was snel geregeld.

Broekmorgen 47 Uden

Zeer tevreden, is deskundig en komt afspraken na.
Heel prettig om mee samen te werken.
Ons huis werd op een proffesionele manier op Funda gezet.

Kerkeind 20 Haaren

Fijn contact met Raymond en met de backoffice. Deskundige begeleiding en goede adviezen. Spelen kort op de bal en geven ook een reëel beeld van de kansen na iedere bezichtiging.
Ook verdere afspraken werden steeds goed nagekomen zoals afspraken met betrekking tot de sleutels.
Kortom, wij zijn erg tevreden met de begeleiding door Lelieveld Makelaardij Oisterwijk.

Waalwijkseweg 12 Udenhout

Wij hadden Raymond van der Heijden van Lelieveld. Een fijne professionele makelaar die net dat extra stapje voor je zet. De markt goed kent. Bedankt voor je inzet bij de verkoop van onze woning.

Drogerij 22 Oisterwijk

Contact met de makelaar verliep uiterst klantvriendelijk – bij bezichtigingen werd altijd vooraf goed gecommuniceerd en kregen we een heldere terugkoppeling over de bevindingen (zowel positieve als negatieve aspecten). De makelaar gaf ons waardevolle tips over presentatie van de te verkopen woning. We hebben een goed gevoel over het gehele verkooptraject en bevelen Lelieveld met harte aan.

Meliestraat 39 Vlijmen

Zowel voor koper als verkoper een perfecte bemiddelaar voor ieders wereld. Zeer deskundig, reageert snel en adequaat. Duidelijk taal, ruimt ieder misverstand uit de weg. Een prettige zakelijke behandeling zonder onpersoonlijk te worden.

Van Heurnlaan 8 Vught

Prettig contact, goede adviezen en vlotte verkoop. Makelaar was bekend in de omgeving en was eerlijk over de te verwachten verkoopprijs. Ik ben tevreden ook over de vlotte verkoop.

Eikenven 34 Oisterwijk

Het contact met de makelaar en met de medewerkers op kantoor verliep uitstekend. De communicatie was helder, verliep vlot en prettig. De door de makelaar ingeschakelde fotograaf heeft van het huis en van de ligging van het huis fraaie foto’s gemaakt die zeer waardevol waren voor de brochure. Na de bezichtigingen werd telkens vlot informatie verschaft over de geinteresseerden met daarbij een inschatting van het vervolg. Het biedingsproces is professioneel begeleid en de adviezen waren “to the point”. De verkoop is snel, prettig en zakelijk afgerond

Groenstraat Oisterwijk

Het is zeker niet de eerste keer dat ik zaken doe met Lelieveld makelaars. Iedereen staat me fantastisch bij, ook als het spannend is, wanneer het niet precies loopt als verwacht. Ik vind Lelieveld erg betrouwbaar overkomen op mij, zeker omdat ik toch bij andere makelaars wel discutabele dingen zie gebeuren. Mocht het nodig zijn zal ik Lelieveld zeker weer inschakelen

Dr. Schaepmanplein 24 Oisterwijk

De begeleiding door Marjanna Vissers bij de verkoop van mijn woning heb ik heel prettig gevonden. Marjanna is kundig en vindt een goede balans tussen zakelijk en persoonlijk. Ik ben blij met het eindresultaat! Mede dankzij haar doortastendheid en eerlijkheid.

De Wouwerd Udenhout

Wij hebben het contact met Marjanna als zeer prettig ervaren. Ze is kundig, open en professioneel. Marjanna reageert snel op mail en telefoon en hield ons goed op de hoogte gedurende het verkoopproces. Erg fijn om zo samen te werken.

Laan van KVL Oisterwijk

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Marjanna gehad. Ze toont echt veel interesse in je woning en wil dan ook alles weten over je huis (o.a. over de afwerking, merken sanitair, keuken etc.) Zo heeft ze alle kennis over je woning en die deelt ze dan ook met de potentiële kopers. Na de bezichtigingen krijg je dezelfde dag nog een update en ze reageert snel op mail en appjes. Bedankt voor de fijne samenwerking.

verkoop van woonhuis 's-Hertogenbosch

Een persoonlijk bericht op zaterdag in juli van Lelieveld makelaardij met een aanbieding van een appartement dat ons past heeft ons leven sterk beïnvloed. Dat is de reden dat we Lelieveld makelaardij uit Vught het vertrouwen hebben gegeven onze woning te verkopen. Dhr Scholten van het kantoor had een duidelijke visie en een strategie voor de verkoop en die is helemaal waargemaakt. Er is voor de start veel aandacht gegeven aan de presentatie van ons huis en we hebben veel geleerd van zoekwoorden, social media en andere communicatiekanalen en prompt stonden meerdere serieuze kandidaten aan de deur. Een duidelijke koers heeft geleid tot een voor allen goede deal met wat creativiteit van Scholten in de staart. Een aanbeveling waard ! Bedankt.

St. Rochusstraat 35 's-Hertogenbosch

Zeer prettig contact. Erg professioneel. Daadkrachtig en je voelt je in goede handen. Ook de mensen op kantoor weten van de hoed en de rand. Ik raad deze partij van harte aan!

Achterstraat 53-R Helvoirt

Deskundig,laagdrempelig,vriendelijk. Waren zeer goed bereikbaar en dachten steeds erg goed met ons mee.

Park Craijenstein 10 Vught

Een belangrijk facet bij inschakeling van een makelaar is: welke makelaar krijgt de opdracht. Verleidelijk is om die makelaar te kiezen, die je huis hoog taxeert.
Maar dat is glad ijs. Zwaar hebben we mee laten wegen: de “klik”. Heeft te maken met deskundigheid, geen flauwekul verhalen, goed georganiseerde organisatie, personal touch.
Bij de laatste marathon in Rotterdam was het verschil minimaal tussen de winnaar en de nr. 2. Dat was ook het geval bij de keuze voor Lelieveld Makelaardij.
Het bleek een goede keuze.

Baron van Lyndenlaan Vught

Uitstekend contact met de makelaar. Deskundig en accuraat advies. Conclusie: Zeer vakbekwame makelaar.

Hofplein 88 's-Hertogenbosch

Je huis verkopen! Tja welke makelaar kies je en wat zoek je! Omdat het toch om een van je grootste eigendommen gaat wil toch iemand die representatief, beleefd, voorkomend, empathisch, en goed gekleed, jou vertegenwoordigd. Omdat wij nog heel veel verkooptijd hadden hebben wij 3 makelaars uitgenodigd, waardoor je al snel een goede indruk krijgt van wie het beste bij je past.
Voor ons was het dan ook al heel snel duidelijk dat onze keuze zou vallen op makelaardij lelieveld uit Vught. Vanaf het eerste telefonisch contactmoment met Sabine was ik al gecharmeerd van de manier van benaderen vriendelijkheid en correctheid.
Na het eerste huisbezoek van Marjanna was onze keuze al direct gemaakt. Lelieveld mocht ons huis verkopen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zagen in Marjanna de jonge betrokken zakelijke nuchtere representatieve en beleefde makelaar.
Vervolgens werd ons ook een medewerkster toegewezen die zou fungeren als backup voor het geval Marjanna verhinderd zou zijn. Ook Lonneke is dus langs geweest om kennis te maken en het huis te bekijken, en ook zij was een schot in de roos op de karaktereigenschappen eerder genoemd. Zeer vriendelijk! Wat je ook opgevallen is, is dat er door allen goed geluisterd werd naar de wensen en opmerkingen.
Over de fotograaf kan ik kort zijn namelijk gewoonweg fantastisch zowel als mens met contactuele eigenschappen, als zijn vakmanschap. In alle rust de tijd genomen om ons huis perfect te presenteren aan geïnteresseerd Nederland.
Ook de bereikbaarheid en snelheid van reageren was gewoonweg fantastisch. Altijd direct of dezelfde dag reageren via telefoon Whatsapp mail, het kon allemaal. Uiteindelijk vrijdagmiddag een spoed bezichtiging gehad en tot zaterdagavond 22.00 uur in contact geweest totdat de verkoop een feit was. Ook werken in de weekenden wordt dus niet geschuwd.
Vanuit onze ervaringen durf ik dus gerust te zeggen dat uw huis bij eventuele verkoop in zéér goede handen is bij makelaardij lelieveld uit Vught.
Wij hebben dus contact gehad met Sabine Marjanna en Lonneke waarop onze review dus gebaseerd is. Wat ons betreft zijn ze de score 9,5 dus dik waard. Waarom dan geen 10 zult u zeggen? Ik geef simpelweg nooit geen 10 op een review. Alles perfect in het leven bestaat nu eenmaal niet.
Marjanna Lonneke Sabine heel erg bedankt.

Vlashoek 15 Vught

Wij kunnen de makelaar zeker aanbevelen. Ze is betrokken bij het proces, pro actief, communiceert goed en snel.

Lindenlaan 20 Rosmalen

Wij zijn zeer tevreden over Lelieveld Makelaardij. Ze denken mee en komen met goede voorstellen van woningen. Ook zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam en nemen alle tijd voor de verschillende vragen die wij stelden. Kortom: wij zouden zeker weer voor Lelieveld Makelaardij kiezen mocht dat nodig zijn in de toekomst.

Boxtelseweg 10 Sint-Oedenrode

Uitstekende, professionele begeleiding in handen van één contactpersoon. Juist gevoel voor de markt en goed advies bij opstellen verkoopcontract.

Ketelhuis 20 Oisterwijk

We zijn goed begeleid bij de verkoop van het huis. Goede lokale kennis en fijne samenwerking! Aanrader dus!

Vincent van Goghlaan 27 Berkel-Enschot

Kundig, meedenkend, komen afspraken na. doelstelling “ontzorgen”. Top gedaan.

Taalstraat 28 Vught

Mijn ervaring was zeer goed met makelaar Lelieveld, heel het proces verliep prima. Alles heel correct ook.

Raadhuisstraat Moergestel

Het contact was goed en werden erg goed geholpen Marie Louise was erg behulpzaam naar ons toe. Bedankt hiervoor.

Spoorlaan 2 Tilburg

Alles is heel goed, deskundig, prettig en met steeds goed overleg gedaan. Ben zeer tevreden over de samenwerking .

Ovidiuslaan 75 's-Hertogenbosch

Wij zijn Geholpen door Dhr. R de Werdt deskundig advies, zeer behulpzaam goed te bereiken wij waren zeer tevreden.

Joannes Lenartzstraat 9 Oisterwijk

Wij hebben voorafgaand aan de verkoop verschillende makelaars uitgenodigd en hadden bij Lelieveld het beste gevoel. Het contact met Lelieveld liep altijd prettig, zowel met onze vaste makelaar, als met haar collega’s. De verkoop verliep vlot en we wisten goed waar we aan toe waren. Wij zouden Lelieveld daarom zeker aanbevelen.

Bernard Leenestraat 17 Tilburg

Van het eerste contact tot aan de verkoop is de service en snelheid waarop je huis te koop komt te staan perfect. Ook pluim voor de fotograaf. De foto’s kwamen precies overheen zoals het huis daadwerkelijk eruit ziet. Kortom wil je je huis verkopen benader dan Lelieveld makelaars.

Kantstraat 51 Haaren

Wij zijn zeer tevreden met de ontspannen, kundige en geduldige verkoop van onze voormalige hoevewoning in Haaren door Team Oisterwijk van Lelieveld. Makelaar Raymond heeft een persoonlijke aanpak en reageert altijd en snel op vragen. Twintig jaar geleden was Lelieveld ook de verkopende makelaar van de zelfde toen door ons aangekochte woning. Dat geeft aan dat ze een niet weg te denken vastgoed factor zijn in de regio. We hadden nu ook een andere bekende Oisterwijkse makelaar gevraagd om een waardebepaling. Die zat vér onder die van Lelieveld. Maar die van Lelieveld was wel degelijk realistisch! We zijn dan ook blij dat we niet voor die andere bekende Oisterwijkse makelaar gekozen hebben, want dat had ons veel geld gekost.

Van de Pollstraat 28 Vught

Contact was perfect, vanaf het allereerste contact t/m de overdracht. Er werd heel goed meegedacht, afspraken werden nagekomen. We werden steeds op de hoogte gehouden van bezichtigingen of later als de koper even het huis in wilde gaan om maten etc op te nemen.

Eindhovensedijk 34 Oirschot

Door een prachtige en professioneel uitgevoerde fotoshoot en een pakkende tekst, was er veel verkeer op funda. Ons huis werd heel vaak bekeken en als favoriet aangemerkt. Als gevolg hiervan waren er veel bezichtigingen die telkens met groot enthousiasme werden uitgevoerd. Daarna werd elk ervan nagebeld, zodat duidelijk werd waarom een geïnteresseerde uiteindelijk toch afhaakte. Toen er een aantal partijen op ongeveer hetzelfde moment gingen bieden, is dit heel goed begeleid en is een zeer goed resultaat behaald.

de Rentmeester 21 Oirschot

Geweldige service , attent, meedenkend en geeft goede advies. echt toppertjes! Professionele fotograaf met prachtige foto’s! 2 huizen binnen een week verkocht , chapeau !! Bedankt!

Tilburgseweg 43 Moergestel

De contacten waren uitstekend en op al onze verzoeken werd onmiddellijk en adequaat gereageerd. Ook in het bijstellen van de prijs werd professioneel gehandeld. Indien een kennis of ikzelf opnieuw en huis zou kopen of verkopen in midden Brabant dan zou makelaarskantoor Lelieveld in de arm nemen dan wel aanbevelen.

Van Miertstraat 25 Vught

Wij zijn erg tevreden over het verkoopproces zoals Lelieveld dat voor ons verzorgd heeft. Het ziet er naar uit dat de kopers blij zijn met hun aanstaande woning. En zo kijken wij als verkopers ook terug op fijn, deskundig en vlot traject. Rick, Marjanna en Sabine bedankt hiervoor!

Venneweg 1 Goirle

Deskundige mensen die ook oog hebben voor de menselijke aanpak van een dergelijke grote aan/verkoop. Mensen die bezichtigingen hebben gedaan waren ook zeer positief over de manier waarop ze aangesproken en begeleid werden.

Locatie Oirschot

Het traject van opname van de woning tot daadwerkelijke verkoop was snel doorlopen. We hadden het huis destijds bij Lelieveld gekocht en ook nu hebben we dus wederom zaken gedaan. En dat zegt genoeg.

Almystraat 62 Oisterwijk

Lelieveld Makelaardij is een betrouwbare en zeer deskundige partner geweest van advies tot aan verkoop van ons loft in Oisterwijk. Altijd vriendelijk te woord gestaan, een deskundig advies en altijd bereid tot meedenken. Afwikkeling van formele zaken gebeurt ook zeer deskundig en geeft een vertrouwd gevoel. Een volgend huis zou ik zo weer via Lelieveld Makelaardij verkopen omdat recente ervaringen ook leert dat niet alle makelaars zo correct handelen en/of hun afspraken nakomen. Een dikke pluim dus voor Makelaardij Lelieveld in Oisterwijk.

Sint Nikolaasstraat 51 Helvoirt

Vanaf het eerste contact was het een hele aangename ervaring om met Rick van Lelieveld makelaardij het huis te verkopen. Het huis had een belangrijke emotionele waarde en daar is steeds op de beste manier mee omgegaan. Ik kan eerlijk gezegd geen betere ervaring bedenken dan deze. In alle opzichten was Rick professioneel, altijd een antwoord op vragen en mails, belde altijd terug, hield ons steeds op de hoogte van ontwikkelingen, dacht mee met zowel verkoper als koper, en hoewel dat misschien niet altijd is wat je van een verkoop makelaar verwacht, is dit bij ons heel goed uitgepakt. We zijn ook heel blij met de kopers van het huis, en dat heeft hij goed ingeschat. Bij de keuze voor de makelaar heb ik me door mn gevoel laten leiden, en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld. Veel dank aan Rick en daarmee waarschijnlijk ook aan zijn collega’s die ik zelf niet ontmoet heb.

Van Rijckevorselstraat 22 Vught

Het contact was goed ze pakte het goed aan mooie brochure ze stonden altijd voor je klaar als je vragen had super gedaan

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×