Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Spoorlaan 2 Tilburg

Alles is heel goed, deskundig, prettig en met steeds goed overleg gedaan. Ben zeer tevreden over de samenwerking .

Ovidiuslaan 75 's-Hertogenbosch

Wij zijn Geholpen door Dhr. R de Werdt deskundig advies, zeer behulpzaam goed te bereiken wij waren zeer tevreden.

Joannes Lenartzstraat 9 Oisterwijk

Wij hebben voorafgaand aan de verkoop verschillende makelaars uitgenodigd en hadden bij Lelieveld het beste gevoel. Het contact met Lelieveld liep altijd prettig, zowel met onze vaste makelaar, als met haar collega’s. De verkoop verliep vlot en we wisten goed waar we aan toe waren. Wij zouden Lelieveld daarom zeker aanbevelen.

Bernard Leenestraat 17 Tilburg

Van het eerste contact tot aan de verkoop is de service en snelheid waarop je huis te koop komt te staan perfect. Ook pluim voor de fotograaf. De foto’s kwamen precies overheen zoals het huis daadwerkelijk eruit ziet. Kortom wil je je huis verkopen benader dan Lelieveld makelaars.

Kantstraat 51 Haaren

Wij zijn zeer tevreden met de ontspannen, kundige en geduldige verkoop van onze voormalige hoevewoning in Haaren door Team Oisterwijk van Lelieveld. Makelaar Raymond heeft een persoonlijke aanpak en reageert altijd en snel op vragen. Twintig jaar geleden was Lelieveld ook de verkopende makelaar van de zelfde toen door ons aangekochte woning. Dat geeft aan dat ze een niet weg te denken vastgoed factor zijn in de regio. We hadden nu ook een andere bekende Oisterwijkse makelaar gevraagd om een waardebepaling. Die zat vér onder die van Lelieveld. Maar die van Lelieveld was wel degelijk realistisch! We zijn dan ook blij dat we niet voor die andere bekende Oisterwijkse makelaar gekozen hebben, want dat had ons veel geld gekost.

Van de Pollstraat 28 Vught

Contact was perfect, vanaf het allereerste contact t/m de overdracht. Er werd heel goed meegedacht, afspraken werden nagekomen. We werden steeds op de hoogte gehouden van bezichtigingen of later als de koper even het huis in wilde gaan om maten etc op te nemen.

Eindhovensedijk 34 Oirschot

Door een prachtige en professioneel uitgevoerde fotoshoot en een pakkende tekst, was er veel verkeer op funda. Ons huis werd heel vaak bekeken en als favoriet aangemerkt. Als gevolg hiervan waren er veel bezichtigingen die telkens met groot enthousiasme werden uitgevoerd. Daarna werd elk ervan nagebeld, zodat duidelijk werd waarom een geïnteresseerde uiteindelijk toch afhaakte. Toen er een aantal partijen op ongeveer hetzelfde moment gingen bieden, is dit heel goed begeleid en is een zeer goed resultaat behaald.

de Rentmeester 21 Oirschot

Geweldige service , attent, meedenkend en geeft goede advies. echt toppertjes! Professionele fotograaf met prachtige foto’s! 2 huizen binnen een week verkocht , chapeau !! Bedankt!

Tilburgseweg 43 Moergestel

De contacten waren uitstekend en op al onze verzoeken werd onmiddellijk en adequaat gereageerd. Ook in het bijstellen van de prijs werd professioneel gehandeld. Indien een kennis of ikzelf opnieuw en huis zou kopen of verkopen in midden Brabant dan zou makelaarskantoor Lelieveld in de arm nemen dan wel aanbevelen.

Van Miertstraat 25 Vught

Wij zijn erg tevreden over het verkoopproces zoals Lelieveld dat voor ons verzorgd heeft. Het ziet er naar uit dat de kopers blij zijn met hun aanstaande woning. En zo kijken wij als verkopers ook terug op fijn, deskundig en vlot traject. Rick, Marjanna en Sabine bedankt hiervoor!

Venneweg 1 Goirle

Deskundige mensen die ook oog hebben voor de menselijke aanpak van een dergelijke grote aan/verkoop. Mensen die bezichtigingen hebben gedaan waren ook zeer positief over de manier waarop ze aangesproken en begeleid werden.

Locatie Oirschot

Het traject van opname van de woning tot daadwerkelijke verkoop was snel doorlopen. We hadden het huis destijds bij Lelieveld gekocht en ook nu hebben we dus wederom zaken gedaan. En dat zegt genoeg.

Almystraat 62 Oisterwijk

Lelieveld Makelaardij is een betrouwbare en zeer deskundige partner geweest van advies tot aan verkoop van ons loft in Oisterwijk. Altijd vriendelijk te woord gestaan, een deskundig advies en altijd bereid tot meedenken. Afwikkeling van formele zaken gebeurt ook zeer deskundig en geeft een vertrouwd gevoel. Een volgend huis zou ik zo weer via Lelieveld Makelaardij verkopen omdat recente ervaringen ook leert dat niet alle makelaars zo correct handelen en/of hun afspraken nakomen. Een dikke pluim dus voor Makelaardij Lelieveld in Oisterwijk.

Sint Nikolaasstraat 51 Helvoirt

Vanaf het eerste contact was het een hele aangename ervaring om met Rick van Lelieveld makelaardij het huis te verkopen. Het huis had een belangrijke emotionele waarde en daar is steeds op de beste manier mee omgegaan. Ik kan eerlijk gezegd geen betere ervaring bedenken dan deze. In alle opzichten was Rick professioneel, altijd een antwoord op vragen en mails, belde altijd terug, hield ons steeds op de hoogte van ontwikkelingen, dacht mee met zowel verkoper als koper, en hoewel dat misschien niet altijd is wat je van een verkoop makelaar verwacht, is dit bij ons heel goed uitgepakt. We zijn ook heel blij met de kopers van het huis, en dat heeft hij goed ingeschat. Bij de keuze voor de makelaar heb ik me door mn gevoel laten leiden, en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld. Veel dank aan Rick en daarmee waarschijnlijk ook aan zijn collega’s die ik zelf niet ontmoet heb.

Van Rijckevorselstraat 22 Vught

Het contact was goed ze pakte het goed aan mooie brochure ze stonden altijd voor je klaar als je vragen had super gedaan

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×