Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Member van

Luxe vastgoed

Een exclusieve kijk op Luxe Vastgoed! Op luxevastgoed.nl ontdek je de mooiste residentiële eigendommen te koop en te huur. Lelieveld makelaardij biedt een mooi overzicht van hoogwaardige woningen in de regio Den Bosch - Tilburg - Eindhoven.

Wat exclusief is, is vaak schaars en dus moeilijk te vinden. Dat geldt zeker voor luxueus vastgoed. Wij hebben in Midden Brabant parels van huizen en appartementen, die klaar zijn voor een nieuw verhaal. Bij exclusieve eigendommen denken we al snel aan exotische oorden, met huizen die je meestal alleen in de films ziet. Toch hoef je het niet altijd ver te zoeken om het huis van je dromen te vinden. Ook in eigen streek zijn er statige herenhuizen, indrukwekkende penthouses en prachtige villa's met zwembad.

Contact opnemen

Uw Luxe Vastgoed is in goede handen

Woont u in een exclusieve vrijstaande woning en overweegt u deze te verkopen?
Lelieveld makelaardij beschikt over de kennis om uw woning met de juiste prijs en condities in de markt te zetten en te verkopen.
Maak direct een afspraak om al uw vragen over de verkoop van uw woning te bespreken met onze makelaars.

Lelieveld makelaardij, member van Luxe Vastgoed.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×