Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wij helpen u met de

Verkoop van uw woning

U wilt uw woning verkopen, maar wat is de reële waarde van uw huidige bezit, rekening houdend met rationele en emotionele factoren?

Als geen ander kennen wij de Midden Brabantse woningmarkt en de actuele marktomstandigheden. Wij nemen u graag alle zorg uit handen en begeleiden u bij het nemen van besluiten met een hoog financieel gehalte. Wij maken zorgvuldige analyses, doen uitgebreid marktonderzoek en zetten actief onze socialmedia- kanalen in. Ook de verbinding met Résidence en de platforms Luxe Vastgoed en Buitenstate biedt alle voordelen bij promotie van uw aanbod.

Contact opnemen

Meer informatie over verkoop

Door de inzet van onze kennis in combinatie met ons netwerk staat u op alle fronten ruimschoots voor.

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met een van onze makelaars bij u thuis maken we een opname van het te verkopen object. U zult ervaren dat uw wensen en onze expertise zullen leiden tot een verkoopstrategie op maat.

En de beloning? Deze staat vanaf het begin duidelijk vast. U kunt bouwen op onze vakkundige verkoopbegeleiding. Desalniettemin: een spannende tijd!

In enkele voorkomende gevallen kunnen wij ook deeldiensten aanbieden, informeer naar de mogelijkheden en tarieven.
Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze drie vestigingen.

Kantoortijden: 
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:30 uur (’s-avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×