Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Bramerslandstraat 33a, Den Dungen

€535.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 120 m2
  • Perceeloppervlakte 380 m2
  • Inhoud: 494 m3
  • Bouwjaar: 1964
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Aan rustige en brede straat gelegen vrijstaande woning met oprit, carport, vrijstaande stenen berging en onderhoudsvriendelijke tuinen. De woning is keurig onderhouden en heeft aan de voorzijde een sfeervolle erker en overdekte entree. Eveneens biedt de woning ruimte voor een hobby of kantoor aan huis. Den Dungen is gelegen in de Meierij onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Het Bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch is binnen enkele autominuten bereikbaar. Winkels voor dagelijkse boodschappen bevinden zich in de dorpskern. Zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen richting A2- en A-59.

Algemene informatie

Bouwjaar: 1964
Isolatie: gevelisolatie, deels dubbel glas
Verwarming: Nefit combiketel (2013)
Perceeloppervlakte: 380 m²
Inhoud: ca. 494 m³
Woonoppervlakte: ca. 120 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 11 m²
Overkapping: ca. 33 m²
Garage: ca. 21 m²
Energielabel: C geldig tot 15-10-2030
De woning is voorzien van zonnepanelen.

Indeling

Begane grond
Entreehal met garderobe, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer met zit- en eethoek. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De leefkeuken en kelderkast zijn bereikbaar via de woonkamer. Keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur en voldoende opbergcapaciteit. Aangrenzend de bijkeuken met cv-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Drie slaapkamers op de eerste verdieping. Badkamer met wasmeubel met spiegelkast, toilet en inloopdouche met sunshower.

Via de overloop is de bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap.

Achtertuin
Achtertuin met vrijstaande stenen berging en terrasoverkapping. De overkapping doet tevens dienst als carport en is middels openslaande deuren bereikbaar vanuit eigen oprit. Het platte dak van de uitbouw is voorzien van 6 zonnepanelen. Aan de voor- en achterzijde wordt het regenwater opgevangen middels regentonnen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×