Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Boxtelsebaan 19, Oisterwijk

€975.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 167 m2
  • Perceeloppervlakte 480 m2
  • Inhoud: 653 m3
  • Bouwjaar: 1937
  • Slaapkamers: 4 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Op korte loopafstand van het centrum van Oisterwijk gelegen karakteristiek vrijstaand herenhuis met diepe fraai aangelegde achtertuin met poolhouse, zwembad, overdekt terras, berging en tuinpaviljoen. De sfeervolle woning is goed onderhouden en veel authentieke details zijn bewaard gebleven.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met een school in de directe nabijheid. Ook op steenworp afstand van de gezellige en bourgondische dorpskern van Oisterwijk met een diversiteit aan winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen. Rondom Oisterwijk ligt een uitgestrekt gebied met bossen, heide en vennen met tal aan mooie wandel- en fietsroutes.
De uitvalswegen richting de grote steden rondom Oisterwijk zoals ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Serieuze kandidaten nodigen wij graag uit om de ruimte en charme te bezichtigen die achter de gevel van dit sfeervolle en karaktervolle herenhuis schuilgaan!

Bouwjaar: medio 1937, nadien geheel gemoderniseerd
Woonoppervlakte: ca. 167 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 10 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 36 m²
Externe bergruimte: ca. 12 m²
Inhoud: ca. 653 m³
Perceeloppervlakte: 480 m²
Verwarming en warm water: middels gasgestookte cv-combiketel (Remeha HR, 2014)
Isolatie: Aanbouw geheel geïsoleerd en de gehele woning is voorzien van dakisolatie en dubbel glas

Indeling

Parterre
Uitnodigende entree naar vestibule met glas-in-lood deur naar de ruime centrale hal met trapopgang naar de eerste verdieping, garderobekast en vernieuwde meterkast. De hal heeft een rustieke tegelvloer (natuursteen – Mongolian Black). Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken.

Sfeervolle woonkamer-en-suite met originele schuifdeuren met glas-in-lood, twee zandstenen schouwen met gashaard en openslaande deuren naar het overdekte terras en de achtertuin. De woonkamer heeft een massief houten vloer.
Woonkeuken met een luxe maatwerk keukeninrichting (2017) voorzien van een keramisch werkblad en diverse apparatuur: Novy inductiekookplaat, Novy plafondunit afzuiging, oven/stoomoven, koffiezetapparaat, Quooker, vaatwasser, warmhoud-lade (Miele) en koelkast en vriezer. Tevens een separate servieswandkast. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer (natuursteen – Mongolian Black) met vloerverwarming.

De kelder en bijkeuken zijn vanuit de keuken te bereiken. De kelder biedt extra proviandruimte en heeft natuurlijke ventilatie.
De bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor was- en droogapparatuur en de opstelling van de C.V.-combiketel; deze voorzieningen bevinden zich achter een schuifwand. Via een vlizotrap is een praktische bergzolder bereikbaar. De toiletruimte heeft een wandcloset en waskom in wandmeubel. Via een loopdeur, vanuit de bijkeuken, toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Eerste verdieping
Royale overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen; de derde slaapkamer aan de achterzijde. De vloeren zijn overwegend belegd met sisal.
De luxe badkamer heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een inloopdouche, twee waskommen op wandmeubel, wandcloset, vloerverwarming en openslaande deuren naar het dakterras.
De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trapopgang.

Tweede verdieping
Royale masterbedroom met een vrijstaand ligbad, waskom op meubel. Er is een prettige daglichtinval door de Velux tuimelramen en de dakkapel. Er is tevens airconditioning aanwezig.

Buitenleven
De fraai aangelegde diepe achtertuin met achterom heeft diverse zonneterrassen met sierbestrating, gazon, volwassen borders en hagen. De houten berging biedt ruimte voor het stallen van fietsen en extra bergruimte.
Het sfeervolle tuinpaviljoen ‘Ibiza style’ is voorzien van een lichtstraat, elektra en een open haardpartij. Achter in de tuin bevinden zich het zwembad met poolhouse; er is tevens een buitendouche aanwezig. Door de beschutte ligging is er voldoende privacy.
In het poolhouse is de pompinstallatie met filtersysteem voor het zwembad, op het dak zijn zonnecollectoren geplaatst.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×