Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

De Wouwerd 34, Udenhout

€449.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 121 m2
  • Perceeloppervlakte 254 m2
  • Inhoud: 481 m3
  • Bouwjaar: 1984
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In geliefde kindvriendelijke woonomgeving gelegen goed onderhouden, instapklare twee-onder-een kap woning met garage en fraai tuinpaviljoen. Het geheel is medio 2010 gemoderniseerd en is op korte afstand gelegen van basisscholen en het centrum van Udenhout met royaal winkelaanbod en vele sportvoorzieningen. In de directe omgeving bevinden zich natuurgebieden “De Brand” en Natuurpark De Loonse en Drunense Duinen met unieke fiets- en wandelmogelijkheden. Goede ontsluitingen naar Tilburg / ’s-Hertogenbosch, regelmatige busverbinding naar het centrum van Tilburg, bushalte op loopafstand.

Bouwjaar: 1984
Inhoud: ca. 481 m³
Woonoppervlakte: ca. 121 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 18 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5 m²
Perceeloppervlakte: 254 m²
Verwarming: cv-combiketel (Nefit, 2012)
Isolatie: Vloer- , muur-, dakisolatie (conform eisen bouwjaar), grotendeels HR++ glas, aan voorzijde woning dubbel glas

ALGEMENE INFORMATIE
• Een instapklare tweekapper gelegen in een gewilde woonomgeving;
• Een privacybiedende achtertuin gesitueerd op het zuiden met fraai paviljoen;
• Hal, toiletruimte, keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
• Graag nodigen wij serieuze gegadigden, op afspraak, uit voor een bezichtiging!

INDELING

Parterre
Entree naar hal met garderobe, meterkast, toiletruimte en trapopgang. De moderne toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fontein en een design spiegelwand met verlichting.
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer.
De ruime, lichte woonkamer heeft een houten vloer en is verdeeld in een zit- en eetgedeelte; er is een rookkanaal aanwezig voor aansluiting van een houtgestookte kachel. De grote raampartijen geven een aangename lichtinval in de woonkamer; bij het eetgedeelte bevindt zich een schuifpui (met rolhor) naar het terras en de achtertuin.
Vanuit de living, via een toog, doorgang naar de keuken voorzien van een luxe, maatwerk keukeninrichting (2010) voorzien van diverse eersteklas apparatuur: 5-pits (inclusief wokbrander) gasfornuis met hete lucht oven, rvs afzuigschouw, combi-stoomoven, bordenwarmer, koelkast, vrieslades, vaatwasser, kokend waterkraan en wijnklimaatkast. Zowel het werkblad als de lades en kasten hebben een diepte van 70 cm.
Vanuit de keuken tevens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot thans twee slaapkamers (oorspronkelijk drie slaapkamers) en de badkamer.
De eerste ruime, lichte slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een walk-in closet met een wandkast. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een draai-/kiepraam met Frans balkon (met rolhor).
De luxe badkamer (2010) in neutrale kleurstelling is voorzien van een inloopdouche met drain, grote wastafel voorzien van twee kranen, wandmeubel, spiegel met verlichting, designradiator, vloerverwarming en wandcloset.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de tweede verdieping onderverdeeld in een open ruimte en een separate werk-/studeerkamer voorzien van een dakkapel met een elektrische rolluik.
De open ruimte is voorzien van aansluitingen voor was- en droogapparatuur, opstelling van de C.V.-ketel, mechanische ventilatie unit en heeft praktische bergruimte onder de dakhelling. Tevens is een gedeelte momenteel ingericht als slaapkamer voorzien van een dakvenster voor daglichttoetreding. Het is ook eenvoudig mogelijk om op deze verdieping één royale slaapkamer te realiseren.
Verder nog een vliering met praktische bergruimte.

Buitenleven
Verzorgde, zonnige tuin (zuid) voorzien van een terras met sierbestrating, gazon en volwassen borders. Het fraaie tuinpaviljoen is voorzien van een lichtstraat, elektra, sfeervolle verlichting en terrasverwarming. Door de beschutte ligging kunt u hier, in meerdere seizoenen, heerlijk van deze loungeruimte genieten.
De garage is voorzien van elektra en heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en separate loopdeur naar de oprit; aan de achterzijde is een loopdeur naar de achtertuin.
Er is parkeermogelijkheid op de brede oprit; tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×