Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Hofplein 88, 's-Hertogenbosch

€629.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 97 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 2017
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Luxe 3-kamer appartement met blijvend panoramisch uitzicht gelegen op de veertiende etage, zuid-zijde in wooncomplex ‘Het Hof’. U ervaart hier een schitterend uitzicht over het natuurgebied De Gement en een deel van Het Bossche Broek, en op de Sint Jan’s kathedraal. Een van de meest unieke uitzichten over ’s-Hertogenbosch.

In het levendige Paleiskwartier vindt u voldoende vrijetijdsbesteding zoals diverse restaurantjes, cafés, een bioscoop en sportscholen en ijssalon. Verder bevindt het Centraal Station zich op een loopafstand van zo’n 800 meter van de woning en het sfeervolle historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch is 1800 meter lopen tot op de Markt. De snelwegen A2 en A59 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Bouwjaar: 2017
Inhoud: ca. 310 m³
Woonoppervlakte: ca. 97 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 8 m² (balkon)
Externe bergruimte: ca. 18 m² (berging en parkeerplaats)
Verwarming en warm water: Stadsverwarming
Isolatie: volledig geïsoleerd

ALGEMENE INFORMATIE
• Ruim driekamerappartement met twee slaapkamers;
• Gehele appartement is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming;
• Living met open keuken en grote schuifpui naar het beschut gelegen balkon;
• Inpandig bereikbare parking met één vaste parkeerplaats;
• De servicekosten van de Vereniging van Eigenaren bedragen € 175,- per maand.

INDELING

Parterre
Via de entree aan het Hofplein is het luxe appartementencomplex te betreden. Hier bevinden zich tevens de postbussen en bellentableau met videofooninstallatie. Vanuit deze hal toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement is op de veertiende verdieping gelegen. Onder de binnentuin is de parkeerkelder gesitueerd, waar u de beschikking heeft over een berging en een ruime eigen parkeerplaats.

Appartement
Entree naar de hal/gang met meterkast. Vanuit de hal zijn diverse ruimtes toegankelijk: de ruime living, masterbedroom, tweede slaapkamer, badkamer, toiletruimte en technische ruimte.
In de technische ruimte bevindt zich de stadsverwarming, mechanische ventilatie unit, vloerverwarmingsunit en aansluiting voor wasapparatuur. De separate toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

De lichte living heeft een prettige lichtinval en prachtig zicht op de weide omgeving door de grote raampartijen. Vanuit de living biedt een schuifpui toegang tot het balkon (loggia). Door de beschutte ligging en de schuiframen kunt u hier in meerdere seizoenen genieten.

Open keuken met luxe Siematic keuken voorzien van granieten aanrechtblad en luxe inbouwapparatuur, te weten: een 5-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, Quooker en vaatwasser. De losse wandopstelling is voorzien van een combi-magnetron en koelkast. Direct naast de keuken ligt een aparte berging/pantry die een zeer functionele aanvulling is op de keuken.

Aansluitend aan de living bevinden zich de twee mooie slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een grote ingebouwde kastenwand tot aan het plafond. Beiden slaapkamers zijn ook voorzien van raampartijen tot aan de vloer.

De moderne, geheel betegelde, badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel in wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. De badkamer en het tweede toilet zijn in dezelfde stijl afgewerkt en eveneens voorzien van vloerverwarming.

Berging en parkeerplaats
In het souterrain van het complex bevindt zich een berging met praktische bergruimte. De parkeerruimte is toegankelijk via een elektrisch bedienbare poort; er is één vaste parkeerplaats. Deze parkeerruimte is inpandig bereikbaar op de begane grond.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×