Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Meliestraat 39, Vlijmen

Prijs op aanvraag

  • Woonoppervlakte 500 m2
  • Perceeloppervlakte 2364 m2
  • Inhoud: 2700 m3
  • Bouwjaar: 1867
  • Slaapkamers: 8 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

“HUIZE DE MELIE”

Uniek gelegen vrijstaande gerenoveerd herenhuis uit 1867 gelegen aan de mooiste straat van Vlijmen. Op 15 minuten fietsafstand van Den Bosch en Waalwijk, nabijvde A59 (Maasroute).
Belangrijke onderdelen zoals dakgoten, leiendak, elektra, pleisterwerk, badkamers, keuken en vloeren etc zijn tijdens de renovatie vernieuwd.

Er is geïnvesteerd in een hedendaagse energievoorziening en duurzaamheid. Zonnepanelen, voorzetramen, dubbelglas en een houtkachel aangesloten op de centrale verwarming.

Begane grond
De entree van het herenhuis is tevens de salon van de woning. De salon grenst aan een kamer met erker, thans in gebruik als werkruimte. Deze ruimte is ook vanuit de hal toegankelijk. Via de salon is ook de eetkamer te bereiken en via en-suite deur is de eetkamer met de tuinkamer verbonden. Door de eetkamer gaat u naar de centrale hal in. Via deze hal is de keuken te bereiken. Opvallend is de forse plafondhoogte van de vertrekken en de enorme ramen die in alle seizoenen voor unieke daglichtbeleving zorgen.

De Miele-woonkeuken is professioneel ingericht. Een deur in de keuken leidt naar de wijnkelder. In de hal bevindt zich de garderobe en drie vaste kasten. Aan het einde van de hal is de bibliotheek en de werkruimte te bereiken.

Eerste verdieping
Een statige trapopgang biedt toegang tot de eerste verdieping. Hier is een royale overloop met toegang tot vijf riante slaapkamers. Twee badkamers zijn compleet en luxueus afgewerkt.

Tweede etage
Op deze woonlaag is een ruime zolder met een waskamer, CV-ruimte, hobby-werkkamer en slaapkamer. Een trap biedt toegang tot de zolderberging.

Buitengebeuren
Door de elektrisch bedienbare poort is de voorname oprit toegankelijk die geheel is voorzien van grind. Een brede overkapping doet dienst als carport.
Vanuit het voorterrein bereikt u de schaduwrijke binnentuin met stinzenplanten en twee statige beukenbomen. Achter de woning is een fietsenberging opgesteld.
De binnentuin grenst aan het terras over de volledige breedte van de woning met zicht op de parkachtige tuin. Naast het terras staat een oud bakhuisje met overkapping voor tuingereedschap en hobby.

DUURZAAMHEID
Dit historische geheel is voorbereid op de toekomst en voorzien van 16 zonnepanelen. De opbrengst bedraagt maximaal 5.120 Wp (Wattpiek), gemiddeld is dit circa 4.352 kWh per jaar.

Algemeen
Soort woning : herenhuis
Type woning : vrijstaande woning
Bouwjaar : 1867
Aantal kamers : 16
Slaapkamers : 7
Gebruiksoppervlakte wonen : ca. 500 m²
Inhoud : 2.700 m³
Overige inpandige ruimte : 10 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : 10 m²
Externe bergruimte : 64 m²
Tuin : tuin rondom
Perceeloppervlakte : ca. 2.347 m²
Energielabel : F

Hogere prijsklasse

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×