Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Park Craijenstein 10, Vught

Prijs op aanvraag

  • Woonoppervlakte 175 m2
  • Inhoud: 602 m3
  • Bouwjaar: 2000
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Prachtig wonen op Park Craijenstein in Vught ! Gelegen op fraaie locatie aan de rand van het villapark van Vught Noord. Het geheel bestaat uit drie gebouwen met parkachtige omgeving en veel groen. Een exclusief en stijlvol geheel. Dit complete driekamer appartement is gelegen op de eerste woonlaag en is voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, riante woonkamer met toegang tot heerlijke buitenruimte en woonkeuken. Daarnaast een dubbele parking en extra bergruimte in de kelder.

De gezamenlijke entree is voorzien van postbussen, bellentableau en een videofooninstallatie. De centrale hal/entree biedt toegang tot het trappenhuis, de liften en het souterrain. In het souterrain bevinden zich de gezamenlijke fietsenstalling, de privé berging en twee parkeerplaatsen.

Entree appartement:

Riante hal voorzien van toilet, garderoberuimte, meterkast en toegang tot de diverse vertrekken.

Living met fraaie vloer, gashaard en veel lichtinval. Middels openslaande deuren toegang naar riant terras met fraai uitzicht.

De geheel vernieuwde hoekopgestelde woonkeuken is voorzien van diverse eerste-klas inbouwapparatuur. Deze keuken met speels opgesteld kookeiland is uitgevoerd in licht ivoorkleurige hoogglans. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk met kastruimte, pantry, wasmachine-aansluitingen en opstelling CV combi ketel. Ook is er in de woonkeuken voldoende plaats voor een royale eethoek.

De masterbedroom met veel kastruimte heeft direct toegang tot de badkamer en middels openslaande deuren tot het terras. Complete luxe badkamer v.v. dubbele wastafel met meubel, toilet, ligbad en inloopdouche. Tweede slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×