Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Lijsterbeslaan 26, Berkel-enschot

€825.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 161 m2
  • Perceeloppervlakte 427 m2
  • Inhoud: 600 m3
  • Bouwjaar: 1974
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In de rustige wijk “Vlierakkers” te Berkel-Enschot gelegen vrijstaande villa. Deze villa is gemoderniseerd en heeft een eigentijdse, sfeervolle uitstraling en is instapklaar!

Berkel-Enschot is centraal gelegen, alle voorzieningen zijn in de nabijheid zoals scholen, sportfaciliteiten, winkels en openbaar vervoer. Het biedt een prachtig buitengebied dat grenst aan de Oisterwijkse bossen en vennen. De uitvalswegen richting Tilburg en ’s-Hertogenbosch zijn eenvoudig bereikbaar.
Een bezichtiging strekt tot aanbeveling om de ruimte en rust die schuilgaan achter de strakke voorgevel, ter plekke te ervaren. U bent, op afspraak, van harte welkom!

Bouwjaar: 1974; nadien gemoderniseerd
Inhoud: ca. 600 m³
Woonoppervlakte: ca. 161 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 10 m²
Externe bergruimte: ca. 25 m²
Perceeloppervlakte: 427 m²
Verwarming en warmwater: middels C.V.-combiketel (Nefit,1994)
Isolatie: Vloer-, dakisolatie, dubbel glas (conform eisen bouwjaar)

INDELING

Parterre
Uitnodigende entree naar ruime hal met vide, meterkast, garderobe, luxe toiletruimte en open trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een wandcloset, fontein en mechanische ventilatie.
Vanuit de hal toegang tot de living.

Living
De ruime, stijlvolle L-vormige living is verdeeld in een eet- en zitgedeelte. Het eetgedeelte bevindt zich aan de rechterzijde van de woning. De zithoek is bij de strak vormgegeven houtgestookte haard gegroepeerd. Er is een prettige lichtinval door de grote raampartijen.

Keuken
Doorgang, via togen, naar het keukengedeelte met een moderne wandopstelling met werkblad en voorzien van een 5-pits gaskookplaat (incl. wokbrander) met design afzuigschouw en vaatwasser. In een separate wandopstelling bevinden zich de combimagnetronoven en koelkast; er is voldoende praktische proviand- en bergruimte. Openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de achtertuin.
Vanuit de keuken doorgang naar een ruimte met een eethoek; er is een decoratieve wand gecreëerd met nissen en een T.V.-aansluiting. Deze ruimte is uiteraard ook geschikt als speelkamer, lounge- of T.V. ruimte.
In een kastenwand bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur en de opstelling van de C.V.-ketel.
De gehele parterre is voorzien van een fraaie natuursteen tegelvloer met vloerverwarming; wanden en plafonds zijn glad afgewerkt.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie mooie slaapkamers en een badkamer.
De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een speelse, ruimtelijke architectuur door de entresol met praktische bergruimte. Tevens is er een ruime bergruimte onder de dakhelling. Via een deur is het balkon bereikbaar.
De andere twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen; één van de slaapkamers is momenteel in gebruik als praktijkruimte. In één van de kamers bevindt zich een vlizoluik naar de bergzolder. De slaapkamers hebben praktische bergruimte onder de dakhelling.
De luxe, moderne badkamer (2018) heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, twee ovalen waskommen op wandmeubel, wandcloset, designradiator en een raam voor natuurlijke ventilatie.
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer; wanden en plafonds zijn afgewerkt met glad stukwerk.

Buitenleven
De verzorgde achtertuin met achterom is op het zuiden gesitueerd met diverse terrassen, sierbestrating, gazon, moderne vijver, volwassen plantenborders, hagen, bomen en buiten- en tuinverlichting.
Er is een sfeervol overdekt terras; door de beschutte ligging is het hier heerlijk genieten in meerdere jaargetijden. Aansluitend een berging met elektra voor praktische bergruimte.
De garage is voorzien van elektra en heeft een stalen kanteldeur naar de oprit met split. Er is parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op de oprit en ook voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×