Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Eikenlaan 24, Sint-michielsgestel

€950.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 233 m2
  • Perceeloppervlakte 1082 m2
  • Inhoud: 954 m3
  • Bouwjaar: 1970
  • Slaapkamers: 6 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In de gewilde villawijk ‘Theereheide’ is deze royale vrijstaande villa, aan een rustige laan direct tegen de bossen aan, gelegen. Sint-Michielsgestel ligt aan de zuidzijde van ‘s-Hertogenbosch op 10 minuten van het bourgondische stadscentrum en op 20 minuten van Eindhoven, de Hightechcampus en het vliegveld. De woning is op een zeer groen hoekperceel van ca. 1.082 m² gelegen.
Daarnaast beschikt de villa over maar liefst 6 slaapkamers, een kantoorkamer op de begane grond, een ruime woonkamer en een dubbele garage.

Het dorp wordt gekenmerkt door een groene bosrijke omgeving waar de rivier de Dommel doorheen loopt. In de directe omgeving zijn diverse basisscholen, twee middelbare scholen (waaronder een Gymnasium) en veel sportfaciliteiten waaronder hockey, tennis, voetbal, een sporthal en een golfclub, op fietsafstand gelegen.

Algemene informatie
Woonoppervlakte: ca. 233 m²
Inhoud: ca. 954 m²
Perceeloppervlakte: 1.082 m²
Energielabel: D

Indeling

Begane grond:
Forse entreehal.
Deze hal biedt toegang tot de garderobe, de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, kantoorkamer, trapopgang naar de eerste verdieping en de royale woonkamer.

De royale woonkamer is in een L vorm gesitueerd en is voorzien van een natuursteenvloer, een haard, veel raampartijen en openslaande tuindeuren. Naast de woonkamer is de keuken gesitueerd.

De ruime keuken is in een L- opstelling geplaatst en is voorzien van een oven, vaatwasser, koelkast en een gaskookplaat met bijbehorende afzuigkap.
Met aansluitend de functionele bijkeuken.

Deze bijkeuken is voorzien van praktische inbouwkasten, de aansluitpunten voor witgoedapparatuur, een geiser en de toegangsdeur naar de achtertuin.
Via het afdak in de achtertuin staat de bijkeuken in verbinding met de dubbele garage.
Deze garage is ruim van formaat, biedt ruimte aan 2 auto’s en is voorzien van twee separate elektrische kanteldeuren.

De werkkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt toegang tot de meterkast. Deze werk-/kantoorkamer is voor diverse doeleinden geschikt. Zo is de ruimte in te richten als kantoor, speelkamer, hobbyruimte of zitkamer.

Eerste verdieping:
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot 5 courante slaapkamers, de deels gemoderniseerde badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Vier van de vijf slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en een inbouwkast.
Daarnaast zijn de twee aan de oostzijde gelegen slaapkamers voorzien van een loopdeur naar het zijbalkon.
Boven de garage is een bergzolder gesitueerd.
Deze is middels een toegangsdeur vanuit een slaapkamer te bereiken.

De betegelde badkamer is voorzien van een gemoderniseerde douche en toilet, daarnaast is er nog een dubbele wastafel met bijbehorend wandmeubel aanwezig.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en opgedeeld in 2 gedeelten.
Het eerste gedeelte betreft de 6de slaapkamer.
Deze slaapkamer is voorzien van een gevel- en een dakraam.
Het tweede gedeelte is thans in gebruik als hobby-/bergzolder, ter plaatse zijn ook de cv-installatie en een geiser geplaatst.

Buitenleven:
De villa is op een flink hoekperceel gelegen en is omringd door veel groen.
Aan de achterzijde van de woning is een overkapping te vinden die is te bereiken via de tuindeuren in de woonkamer en de loopdeuren van de garage en de bijkeuken.
Daarnaast is de groene achtertuin voorzien van een tuinhuis, een zitkuil en een bescheiden vijver.

Foto 2 is een visualisatie en geeft een impressie van de woning als deze in wit wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×