Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Koestraat 36a, Oirschot

€450.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 105 m2
  • Perceeloppervlakte 166 m2
  • Inhoud: 375 m3
  • Bouwjaar: 1920
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Wonen aan de rand van het centrum in een instapklare levensloopbestendige woning? De chique keuken, luxe badkamer en de openslaande deuren naar de tuin en leefgedeelte zijn de eyecatchers van de woning.

ALGEMENE INFORMATIE
– Volledig gerenoveerd in 2022;
– Twee slaapkamers en badkamer met ligbad en douche;
– De gehele woning is voorzien van een mooie whitewash pvc-vloer met hoge plinten en inbouw plafondspots.
– Vloer leefgedeelte geïsoleerd;
– Prachtig locatie aan het Wilhelminakanaal;
– Via Amaliazorg Kempenhaeve is, indien gewenst, het mogelijk om gebruik te maken van de diverse faciliteiten van deze locatie;
– Prachtige ligging nabij het hart van het monumentale centrum van Oirschot op steenworp afstand van de gezellige markt, winkels, restaurants en terrasjes;
– Oirschot wordt omringd door prachtige natuurgebieden met diverse fiets- en wandelroutes;
– Oirschot is gunstig gelegen tussen Eindhoven en Tilburg, binnen enkele autominuten is de A58 richting Eindhoven, Tilburg en de A2 richting Den Bosch te bereiken.

Indeling
Begane grond
Stap de woning binnen middels de entree, waarvandaan je toegang hebt tot het separate toilet met fonteintje en de eerste slaapkamer met een wastafel en de meterkast. Sla de halfronde openslaande deuren naar de living open en laat je verrassen door de fijne leefruimte. De moderne keuken met prachtig kunststof marmerenlook blad is volledig uitgerust met nieuw inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, koelkast met vriezer, combi-oven/magnetron en afzuigkap. Ook is er gedacht aan extra opslag door middel van de drie ingebouwde kasten.
Vanuit de living kun je de tweede slaapkamer bereiken. In deze kamer bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Valliant, 2015). Tevens is de badkamer toegankelijk via de living en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en de wasmachine aansluiting.

Buiten
Vanuit de openslaande deuren van de living stap je de tuin in. De tuin is geheel omheind en beschikt over een toegangspoort. De hedera tegen het hekwerk is recent aangeplant, maar komende zomer zit je hier als het volledig begroeid is in alle privacy!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×