Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Spoordonkseweg 104a, Oirschot

€637.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 142 m2
  • Perceeloppervlakte 545 m2
  • Inhoud: 643 m3
  • Bouwjaar: 1992
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Wat een ruimte en mogelijkheden! Zie jij jezelf al wonen in deze vrijwel geheel gerenoveerde vrijstaande woning met zonnige tuin? De landelijke keuken, diverse zithoeken en de zwarte schuifpui naar de tuin zijn de eyecatchers van de woning. En niet te vergeten; de woning is energieneutraal!

De woning is gelegen in Spoordonk (gemeente Oirschot). Het centrum van Oirschot is binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving zijn alle dagelijkste voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, scholen, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen. Oirschot/Spoordonk is ook omgeven door groen, in het buitengebied vindt men vele wandel- en fietspaden.

ALGEMENE INFORMATIE
– Bouwjaar: 1992
– Volledig geïsoleerd en dubbele beglazing (ramen bijkeuken enkel glas);
– CV-ketel (gasgestookt) voor warm water;
– Verwarming middels warmtepomp en open haard. Begane grond voorzien van vloerverwarming met vloerconvectoren, wc wandverwarming. Alle elektrische radiatoren zijn voorzien van tijdklokken;
– Spotjes voorzien van Ledverlichting;
– 50 zonnepanelen aanwezig;
– Energieneutraal: een woning die net zoveel energie voor de woning en voor het huishouden verbruikt als dat er lokaal wordt opgewekt. De huidige bewoners hebben de afgelopen jaren meer opgewekt dan ze hebben verbruikt.

Indeling
Begane grond
Via de entree kom je in de ruime hal met garderobe nis, meterkast en separaat toilet met fontein (vernieuwd begin 2022). Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. De woonkamer is ruim 12 meter lang en heeft diverse mooie details zoals de laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafond met sierlijst en de erker. De grote raampartijen zorgen voor een fijne lichtinval.

De ruime woonkeuken is een heerlijke plek om met familie en vrienden te vertoeven. Ruimte genoeg voor een grote eettafel. De keuken zelf is uitgevoerd in een landelijke stijl met wandopstelling en een schiereiland. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals o.a. een 5-pits gasfornuis incl. wok brander, afzuigkap, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Het schiereiland zorgt voor enorm veel opberg- en werkruimte.

De aanbouw aan de achterzijde is gelegen aan de zonzijde van de woning en is afgewerkt met een grijze plavuizen vloer en beschikt over een lichtkoepel. Hier is een extra zithoek gecreëerd. De zwarte pui met grote glazenpartij in combinatie met de overstek en spotjes zorgen voor een aangename plek.

De bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger is te bereiken via de loftdeur het leefgedeelte. Via de bijkeuken evenals via de voorzijde van de woning kom je bij de garage.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers. De riante slaapkamer aan de voorzijde heeft directe toegang tot de badkamer. De tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een dubbele wastafel. Het separaat toilet is eveneens in 2022 vernieuwd en beschikt over een fonteintje.

Zolderverdieping
Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier bevinden zich de opstellingen van de CV-ketel en de warmtepomp.

Buiten
Hier heb je het hele jaar door een vakantiegevoel. Wat een fijne plek om na een drukke dag tot rust te komen. De kinderen hebben een eigen speelarea en voor de volwassenen is er een overkapping met loungehoek en een houtkachel aanwezig. Verder is de tuin voorzien van een gazon, diverse boompjes en gedeeltelijk betegeld terras.

Garage
De garage is voorzien van een verdieping waardoor je één auto binnen kunt parkeren en tevens over voldoende opbergruimte beschikt. Aan de voorzijde is eveneens een carport en een grote oprit aanwezig. Er is ruimte voor 4 auto’s op eigen terrein.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×