Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Theresialaan 24, Vught

€615.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 171 m2
  • Perceeloppervlakte 298 m2
  • Inhoud: 675 m3
  • Bouwjaar: 1933
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Zeer royale karakteristieke 2/1 kap (voorheen in gebruik als kantoorruimte) met ruimte rondom én diepe achtertuin met berging. Na verbouwing, een mooi gezinshuis met maar liefst 5 slaapkamers. De indeling van de parterre staat nog vrij en geeft mogelijkheden voor werken aan huis.

Gelegen op gewilde locatie op loopafstand van basisscholen nabij centrum Vught en NS station. De N65 met directe uitvalswegen naar Utrecht, Tilburg, Eindhoven is dichtbij gesitueerd. Vught heeft daarnaast diverse sportfaciliteiten, middelbare scholen, winkels, theater, natuur- en recreatiegebieden en ‘s-Hertogenbosch centrum op fietsafstand.

Algemene informatie
Bouwjaar: 1933/1934
Inhoud: ca. 675 m³
Woonoppervlak: ca. 171 m³
Perceeloppervlak: 298 m²

Indeling

Parterre
Zij-entree, hal met trapopgang en garderobenis, tussenportaal naar grote uitgebouwde kamer met trapkast (voorzien van groepenkast), deze kantoorruimte zou uiteraard een prachtige woonkamer kunnen worden. De huidige voordeur hoeft niet gebruikt te worden, omdat de zijgevel ook een ingang heeft. Achterin een tussenportaal met toegang naar buiten. Een tweede (kantoor) kamer zou een mooie werkkamer kunnen worden. Aansluitend een keuken met keukenblok in L-vorm (geen apparatuur, wel close-in-boiler) en aan beide zijden veel lichtinval door grote raampartij. Tussenportaal met toilet en buitendeur met toegang naar tuin.

Eerste etage:
Overloop met glas-in-lood ramen, drie slaapkamers, waarvan één met dubbele vaste kast. Extra kamer, waar een mogelijkheid is voor een badkamer. Vaste trap naar:

Tweede etage:
Grote overloop met dakkapel en opstelling c.v. ketel en vide met mooie nokhoogte en doorkijk naar vliering. Ruime vierde slaapkamer met raam en bergruimte achter knieschotten. Vijfde slaapkamer met dakraampje.

Buitenleven
De voortuin is volledig bestraat en deze bestrating loopt door aan de zijkant. Een poort (achterom) geeft toegang tot de achtertuin. De achtertuin is breed en diep en voorzien van veel groen en diverse beplanting. Achterin de tuin ligt een houten berging. De tuin staat nu in open verbinding met buurperceel. Hier dient nog een erfafscheiding gerealiseerd te worden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×