Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Spoorlaan 64, Oisterwijk

Prijs op aanvraag

  • Woonoppervlakte 217 m2
  • Perceeloppervlakte 695 m2
  • Inhoud: 801 m3
  • Bouwjaar: 1900
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Monumentaal herenhuis met een chique uitstraling, stijlvolle grandeur en een verrassend element…
Waarschijnlijk bent u dit unieke pand aan de Spoorlaan en grenzend aan het Marktpad al diverse malen gepasseerd zonder dat u dit detail heeft opgemerkt. De karakteristieke voorgevel heeft namelijk een trompe-l’oeil.

Dit royale herenhuis met zonnige, privacybiedende tuin, multifunctioneel bijgebouw en garage is in het gezellige en bourgondische centrum van Oisterwijk gelegen met diverse restaurants, terrassen, winkels en speciaalzaken. De uitvalswegen richting Tilburg, Breda,’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn eenvoudig bereikbaar en het NS-station is op loopafstand.

ALGEMENE INFORMATIE
• Dit statige herenhuis, met behoud van diverse klassieke elementen en details, betreft een gemeentelijk monument;
• Het herenhuis met een multifunctioneel bijgebouw en garage biedt dan ook veel ruimte en mogelijkheden en is uitermate geschikt voor aan-huis-gebonden beroepsdragers;
• Graag nodigen wij serieuze gegadigden uit voor een bezichtiging ter plaatse om een volledige indruk te krijgen van de sfeer en ruimte!

Herenhuis
Bouwjaar: oorspronkelijk ca. 1900
Inhoud: ca. 801 m³
Woonoppervlakte: ca. 217 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 3 m²
Perceeloppervlakte: 695 m²
Verwarming en warm water voorziening: C.V.-combiketel (Nefit, 2016), vloerverwarming gedeeltelijk
Isolatie: grotendeels dubbel glas

Multifunctioneel bijgebouw
Inhoud: ca. 330 m³
Oppervlakte: ca. 64 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 11 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 2 m²
Verwarming: vloerverwarming
Isolatie: dubbel glas

INDELING
Parterre
Uitnodigende entree naar de ruime salon met authentieke eikenhouten vloer, gashaard in zandstenen schouw en hoge plafonds met (sier)lijsten. De salon is verdeeld in diverse zithoeken; aan de voorzijde bevindt zich, via een toog, nog een afzonderlijk zitgedeelte met een gashaard in een marmeren klassieke schouw.

Vanuit de salon doorgang naar een separate T.V.-kamer met openslaande en-suite deuren, voorzien van glas-in lood, naar de royale tuinkamer met een aangename lichtinval. Deze kamer heeft een originele terrazzovloer met bies, raampartijen met roedeverdeling en een gashaard in marmeren schouw; tevens een toegangsdeur naar het trappenhuis van de eerste en tweede verdieping. Aan de achterzijde van de tuinkamer bieden openslaande deuren toegang tot het terras en de tuin. Er zijn ook openslaande deuren naar een kleine patio.

De compacte keuken met terrazzovloer ligt centraal tussen de salon- en tuinkamer en heeft aan beide zijden een wandopstelling met diverse apparatuur: 3-pits gaskookplaat (inclusief wokbrander) met design afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en combi-magnetronoven. Kasten en lades bieden praktische berg- en proviandruimte.

Vanuit de salon en keuken is een open verbinding naar een portaal met een deur naar de kleine patio. Hier bevindt zich de, geheel betegelde, toiletruimte voorzien van een staand closet en fontein; er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raampje. In het portaal zijn diverse inbouwkasten met bergruimte. Er is tevens een kleine werkplek gecreëerd.

Eerste verdieping (houten verdiepingsvloer)
Via openslaande deuren met roedeverdeling doorgang naar de overloop van de eerste verdieping met enerzijds een garderobekamer met aansluitend de ruime masterbedroom en anderzijds de ruime badkamer.

De badkamer is voorzien van een marmeren vloer- en wandtegels en heeft een ligbad, twee wastafels, designradiator, douche, wandcloset en bidet. In een inbouwkast bevindt zich de opstelling van de c.v.-ketel. Er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raam.
De ramen aan de achterzijde van deze verdieping zijn voorzien van, elektrisch bedienbare, rolluiken.

Tweede verdieping (houten verdiepingsvloer)
Op deze verdieping zijn de gebinten deels in het zicht gebleven. Op de overloop is momenteel een studeer-/werkgedeelte en een ruime inbouwkast; tevens is er voldoende praktische bergruimte.
Aansluitend nog een separate zolderkamer met een extra dakvenster en een eenvoudig keukenblok met spoelbak.

Buitenleven
De privacybiedende achtertuin is op het zuidwesten gelegen en voorzien van diverse terrassen en paden met gebakken klinkers, fraai smeedijzeren sierhekwerk, gazon, borders met volwassen beplanting, hagen, leibomen en een mooie, solitaire kastanjeboom. Er is een achterom via een houten poort met openslaande deuren naar het Marktpad.

Het multifunctionele bijgebouw heeft een entree naar een ruime hal met meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.
Vanuit de hal zijn diverse ruimtes toegankelijk; één ruimte is momenteel in gebruik voor opslag van proviand en de wijncollectie. In de hal bevindt zich een houten sauna. In een separate ruimte is een douchegelegenheid; tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor was- en droogapparatuur.
Verder nog een grote (atelier)ruimte met openslaande deuren naar een terras. Aan de achterzijde van het bijgebouw, via een aparte toegang, nog een berging voor het stallen van fietsen en opslag van (tuin)gereedschap e.d.

Achter op het perceel is een vrijstaande garage met een, elektrisch bedienbare, sectionaal deur aan de zijde van de Tuinweg. De garage biedt capaciteit voor twee auto’s.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×