Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Gemullehoekenweg 44, Oisterwijk

€1.395.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 256 m2
  • Perceeloppervlakte 1306 m2
  • Inhoud: 1115 m3
  • Bouwjaar: 1950
  • Slaapkamers: 4 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In een gewilde woonomgeving, nabij het Bourgondische centrum van Oisterwijk, op een fraai hoekperceel gelegen speelse semi-bungalow met ruime, privacybiedende verzorgde zonnige tuin rondom die genoeg plaats biedt voor het realiseren bijv. een mantelzorgwoning op eigen terrein afhankelijk van de medewerking van het bevoegd gezag.
De indeling van deze gerenoveerde praktijkwoning, met zijn ruime living, woonkeuken, kantoor, voldoende slaapkamers en ruim atelier zullen u zeker doen verrassen…
De bungalow heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de Oisterwijkse bossen, vennen en van het schitterende centrum. Alle voorzieningen zijn binnen enkele minuten wandelen te bereiken. De uitvalswegen richting de grote steden rondom Oisterwijk zoals ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg zijn bovendien binnen enkele autominuten te bereiken.

ALGEMENE INFORMATIE
• De bungalow is voorzien van een carport met grote bestrate oprit;
• Praktische vertrekken voorzien van veel lichtinval;
• De oprit en de carport bieden voldoende parkeergelegenheid;
• Medio 2019 is de nagenoeg gehele villa gemoderniseerd.
.

Bouwjaar oorspronkelijk: ca. 1950
Inhoud: ca. 1.115 m³
Woonoppervlakte: ca. 256 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 51 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 23 m²
Externe bergruimte: ca. 21 m²
Perceeloppervlakte: 1.306 m²
Verwarming en warm water: HR-combiketel
Isolatie: muurisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing evenals vloerisolatie.

INDELING

Parterre
Uitnodigende, ruime lichte entree met doorgang naar de garderobenis en gemoderniseerde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.

Vanuit de entree toegang tot de ruime woonkamer met mooie erker en gashaard in schouw. Middels een taatsdeur is de sfeervolle woonkeuken te bereiken. De woonkeuken is voorzien van een u-vormige keuken met luxe inbouwapparatuur, te weten: 5 pitsgaskookplaat inclusief wokbrander en oven, afzuigkap in het plafond, combimagnetron, Quooker, vaatwasser en wijnklimaatkast. De woonkeuken is tevens voorzien van openslaande deuren naar het terras en toegang tot de werkkamer.

Vanuit de entree is de centrale hal/corridor te bereiken, welke toegang geeft tot de werkkamer, bijkeuken, badkamer en de drie slaapkamers.

Tevens is de centrale hal voorzien van een deur naar het souterrain.

Slaapvleugel
Mooie ruime lichte master-bedroom met vaste kastenwand, openslaande deuren naar het overdekte terras en badkamer en-suite. Moderne badkamer voorzien van ligbad, ruime inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en wandcloset. Tweede slaapkamer met aansluiting voor een wastafel en een derde slaapkamer. Beide kinderslaapkamers zijn aan de voorzijde van de bungalow gelegen.

Praktische betegelde bijkeuken met wastafel in meubel en aansluiting wasapparatuur.

Souterrain
Het praktische souterrain is voorzien van een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine-apparatuur, pantry met close-in-boiler en doorloop naar het atelier, het kantoor en de tuin.
Ideale verdieping voor aan huis-gebonden-beroepsdragers, aparte entree!

Tuin en terrassen
Sfeervol aangelegde, volwassen zonnige en privacybiedende tuin rondom voorzien van diverse terrassen waaronder een overdekt terras met verlichting, houten berging en carport.

In geval van sloop van deze praktijkwoning, is er bestemmingsplantechnisch de mogelijkheid om er 2 vrijstaande woningen te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden bij de makelaar. Er zijn reeds tekeningen beschikbaar en ter inzage in ons kantoor na het maken van een afspraak. U bent van harte welkom. Inruil van een bestaande kleinere woning in Oisterwijk is bespreekbaar bij de verkoopster.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×