Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Jacob van Ruisdaelpad 6, Oisterwijk

€1.335.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 233 m2
  • Perceeloppervlakte 979 m2
  • Inhoud: 907 m3
  • Bouwjaar: 1975
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Deze moderne, vrijstaande gezinsvilla met privacybiedende achtertuin op het zuidwesten is op een royaal perceel gesitueerd aan het -enigszins verscholen gelegen- Jacob van Ruisdaelpad te Oisterwijk.
Het gezellige en bourgondische centrum van Oisterwijk is op loopafstand bereikbaar; hier vindt u diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. De Oisterwijkse bossen en vennen zijn in de nabijheid gelegen. Oisterwijk heeft een centrale ligging ten opzichte Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch; de uitvalswegen naar de A58 en N 65 zijn snel bereikbaar, evenals openbaar vervoer voorzieningen (o.a. NS station).

ALGEMENE INFORMATIE
> Lichte uitgebouwde villa met privacybiedende, omsloten tuin in de nabijheid van het centrum en het prachtige natuurgebied van Oisterwijk;
> Een echt familiehuis met maar liefst vijf slaapkamers;
> De villa is medio 2003 op de parterre uitgebouwd en heeft een aangename daglichtinval door het ontwerp van de architect met toepassing van diverse raampartijen;
> Uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis;
> Alle voorzieningen zijn op de parterre aanwezig zodat de woning geschikt blijft bij veranderende leefomstandigheden;
> Er is alarminstallatie aanwezig en tevens is het mogelijk om glasvezel aan te sluiten;
> Graag nodigen wij serieuze gegadigden uit voor een bezichtiging om de ruimte en sfeer van deze villa voor uw gezin zelf te ervaren!

INDELING
Parterre
Uitnodigende entree naar de ruime hal voorzien van een natuurstenen tegelvloer met een open trapopgang, complete meterkast, garderobenis en toiletruimte. Vanuit de hal, via een glazen deur, toegang tot de living; aan de rechterzijde van de hal is de multifunctionele ruimte bereikbaar.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

Living
De lichte living heeft een beukenhouten parketvloer en is verdeeld in een zit- en eetgedeelte en biedt een fraai zicht op de tuin. Het zitgedeelte is gegroepeerd bij de strak vormgegeven schouw met houtgestookte haard.
Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de villa; een schuifpui biedt toegang tot het overdekte terras en de achtertuin.

Woonkeuken
Vanuit de living doorgang naar de lichte woonkeuken met een inrichting in hoekopstelling (Siematic, 2003) voorzien van een 5-pits gaskookplaat (inclusief wokbrander) met rvs design afzuigschouw, spoelbak met een meng- en kokend waterkraan, hete luchtoven, combi-magnetronoven, vaatwasser en koelkast. Er is voldoende berg- en proviandruimte in de lades en kasten. Via een loopdeur is het terras bereikbaar.

Kantoor-/studeerkamer
Aansluitend aan de keuken is een kantoor-/werkkamer voorzien van een vaste wandkast. Uiteraard is deze ruimte ook geschikt als speel- of hobbykamer.Aansluitend doorgang naar de ruime bijkeuken met porseleinen uitstortgootsteen; hier bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Een wandkast biedt praktische bergruimte, er is een loopdeur naar de carport en oprit.

Bijkeuken
Aansluitend doorgang naar de ruime, praktische bijkeuken met porseleinen uitstortgootsteen; hier bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Een wandkast biedt praktische bergruimte, er is een loopdeur naar de carport en oprit.

Multifunctionele ruimte
Deze multifunctionele ruimte op de parterre bevindt zich aan de rechterzijde van de hal en is verdeeld in twee kamers; momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor praktijk aan huis.
Er is tevens een badkamer met inloopdouche met drain en wastafel aanwezig zodat ook een slaapkamer op de parterre tot de mogelijkheden behoort.

Eerste verdieping
De overloop met vide geeft toegang tot de masterbedroom, vier mooie slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte en een inbouwkast.

De royale masterbedroom heeft een vaste garderobekast en een balkon met openslaande deuren.
De badkamer en-suite heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een ligbad, douchecabine, twee wastafels, bidet en een wandmeubel. Er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raam.

De overige vier ruime slaapkamers op de verdieping zijn aan de voor- en achterzijde gesitueerd waarvan enkel met een dakkapel; één slaapkamer heeft een wastafel.
De separate toiletruimte op de verdieping is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset. Verder is er nog een inbouwkast voor praktische bergruimte.
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer; wanden en plafonds zijn afgewerkt met glad stucwerk.

Zolderverdieping
Via een vlizotrap op de overloop is een grote zolderruimte bereikbaar; deze is verdeeld in diverse compartimenten. Hier is ook de opstelling van de C.V.-combiketel.

Buitenleven
De privacybiedende, onder architectuur aangelegde, tuin is op het zuidwesten gelegen met gazon, borders met volwassen beplanting, hagen, bomen, diverse terrassen met sierbestrating, buitenverlichting en een waterornament. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping met een beschut gelegen terras voorzien van sierbestrating; u kunt hier heerlijk genieten in meerdere seizoenen.

De vrijstaande stenen berging biedt voldoende opslagruimte; er is nog een afzonderlijke fietsenstalling aan de achterzijde van de berging gerealiseerd. Aan deze zijde is ook een moestuin.
De oprit en carport aan de voorzijde voorzien in parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De voortuin heeft een fraai lijnenspel met hagen, borders met volwassen beplanting en sierbestrating.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×