Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Heunpark 4511-4512, Vught

€895.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 234 m2
  • Inhoud: 771 m3
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Zeer royaal 5-kamer appartement gelegen op de vijfde etage van gebouw IV van het mooie Heunpark. Door samenvoeging van twee appartementen is een enorm ruime woning ontstaan met maar liefst 3 buitenruimtes en uitzicht over zowel de zuid- als de westzijde van Vught. Deze maatvoering is in de directe omgeving niet verkrijgbaar! Desgewenst is het appartement (op termijn) met beperkte investering te splitsen in twee appartementen.

Bouwjaar: 2000
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Verwarming c.v.-ketel (2x)
Inhoud ca. 771 m³
Woonoppervlakte: Ca. 234 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 42 m²
Energielabel: A

De Heun is gelegen aan de rand van Vught, tegen natuurgebied het Bossche Broek en op korte afstand van het dorpscentrum van Vught. U wandelt of fietst binnen enkele minuten midden in de natuur of het gezellige centrum van Vught of ‘s-Hertogenbosch. De complexen zijn gebouwd in de kenmerkende Bossche School architectuurstijl.

De gezamenlijke entree is voorzien van postbussen, bellentableau en een videofooninstallatie. De centrale hal/entree
biedt toegang tot het trappenhuis, de lift en het souterrain. In het souterrain bevinden zich de gezamenlijke fietsenstalling en de twee privé parkeerplaatsen. Met de auto bereikt u de parkeergarage via een hellingbaan en een op afstand bedienbare toegangspoort.

Indeling
Het appartement heeft de dubbele entree behouden en derhalve ook bij iedere hal een gastentoilet. Daarnaast ook voldoende garderoberuimte en toegang tot een grote inpandige berging met c.v. opstelling en wasmachine-aansluiting.

Royale living met natuursteenvloer en veel raampartijen. Grenzend aan de living bevindt zich het eetgedeelte met de open keuken en de bijkeuken. In deze bijkeuken is een tweede c.v. opgesteld.
Open keuken met diverse apparatuur. De keuken is in U-vorm opgesteld en in vanillekleur uitgevoerd en voorzien van granieten aanrechtblad. De 5-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en magnetron maken het geheel compleet.

Zeer ruime ouderslaapkamer met aansluitend badkamer voorzien van hoekbad, douche en wastafel. Tweede en derde slaapkamer met tweede badkamer.

Buitenleven
De diverse buitenruimten (2x dakterras en ruim balkon) op de zuid- en westkant geven mooie uitzichten over Vught, ‘s-Hertogenbosch en over het groen. Het complex is gesitueerd in een park in de directe nabijheid van het Bossche Broek.

Verbouwoptie:
Doordat de oorspronkelijke indeling is behouden en het appartement is voorzien van 2 entrees en 2 badkamers, is het geheel relatief eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke indeling waardoor 2 appartementen.
Beide appartementen zijn daarbij voorzien van voldoende leefruimte, veel lichtinval en een eigen buitenruimte. Daarnaast heeft ieder appartement een eigen privéparkeerplaats.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×