Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Van Heurnlaan 7, Vught

€1.395.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 222 m2
  • Perceeloppervlakte 605 m2
  • Inhoud: 956 m3
  • Bouwjaar: 1938
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Zeer riante halfvrijstaande villa in een fraaie, klassieke bouwstijl onder architectuur gebouwd in 1938. Gesitueerd op toplocatie in heerlijk rustige laan nabij Park Reeburg en Raadhuis “Leeuwenstein”. Een plaatje, mede dankzij veel authentieke details zoals: een fraaie houten overstek, sierlijke dakkapellen, glas-in-lood ramen en charmante en-suite deuren. Een prachtige gezinsvilla, een sfeervol en courant bezit met een stijlvolle ambiance. De zeer aantrekkelijke en rustige woonomgeving bevindt zich op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen in het centrum van Vught én op fietsafstand van het Bossche centrum, uitstekende bereikbaarheid naar snelwegen.

De entree tot de villa beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein achter een afsluitbare poort.
Links en rechts van de poort wordt het perceel omheind middels een groene haag.
In deze haag is ook een praktische separate loop-/fietspoort geplaatst.

Algemene informatie.
Perceel: 605 m²
Woonoppervlakte: ca. 222m²
Isolatie: voorzetramen, spouwmuurisolatie
Overige inpandige ruimte: ca. 25m²
Gebouwgeboden buitenruimte: ca. 30m²
Externe bergruimte: ca. 10m²
Inhoud: ca. 956m³
Energielabel: F

Indeling:

Parterre:
Via de overdekte entree is de voordeur van de gezinsvilla te bereiken.
Achter deze voordeur is een vestibule met Philippe Starck toiletruimte en garderobe, aansluitend ruime hal met trappartij en verbinding naar de diverse ruimtes gelegen, waaronder de ruimtelijke leefkeuken.

Deze royale leefkeuken is aan de achterzijde van de gezinsvilla gesitueerd en heeft een sfeervol hoog plafond. Een keukeneiland (landelijke stijl) met aansluiting voor een vaatwasmachine en diverse opbergkasten en lades, een keukenwand met gaskookplaat, afzuigkap en hoge keukenkasten met Gaggenau inbouwapparatuur, oa stoomoven, heteluchtoven en warmhoudlade voor borden, een vrijstaande ‘’Amerikaanse’’ koelkast en een zijdeur naar de achtertuin maken deze ruimte compleet.
Een bijkeuken is semi-geïntegreerd in de keuken. Deze bijkeuken biedt ruimte aan proviand en ook zijn hier de witgoedaansluitpunten geplaatst.

De eetkamer grenst aan de keuken. Deze eetkamer is voorzien van een comfortabele gashaard en een dubbele schuifpui naar de achtertuin. De fraaie Belgisch hardstenen vloer van de eetkamer loopt door in de keuken, hal en toiletruimte, en vormt hierdoor een mooi geheel. De vloer is geheel voorzien van een behaaglijke vloerverwarming.

Aan de voorzijde van de woning is de living gesitueerd. Deze ruimtelijke leefruimte is in twee delen (salon en zitkamer) opgedeeld die eenvoudig is samen te voegen of af te sluiten door de en-suite schuifdeuren. Een fraaie houten vloer siert de beide ruimten.
Het voorste gedeelte is voorzien van een sfeervolle authentieke open haard en van openslaande tuindeuren die toegang bieden tot het bordes /de overkapping aan de oostzijde van de woning.

Daarnaast heeft de woning een ruime en droge kelderruimte op stahoogte, voorzien van brandkluis, bereikbaar via een deur onder de trapopgang naar de eerste etage. Uiteraard erg praktisch voor het opbergen van proviand of als wijnopslag.

Eerste verdieping:
De overloop met voldoende daglicht op de eerste verdieping biedt toegang aan 3 slaapkamers, een royale moderne badkamer, een inbouwkast en de afsluitbare trapopgang naar de tweede verdieping.
De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een toegangsdeur naar het balkon met uitzicht over de achtertuin en een separate toegangsdeur naar de badkamer.
Deze aangrenzende badkamer is voorzien een inloopdouche, een dubbele wastafel, fraaie brede spiegel inclusief spiegelverwarming, designradiatoren, een toilet en een comfortabel ligbad.
De twee overige slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen waarbij 1 van de slaapkamers over een eigen wastafel beschikt.

Tweede verdieping:
De overloop op de 2de etage biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de bovengelegen bergvliering.

Deze 4e en 5e slaapkamer zijn beide van een courante maatvoering en beschikken over een inbouwkast en bergruimte achter de knieschotten. De tweede badkamer op deze etage is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Derde verdieping:
De bovengelegen ruime bergvliering is te bereiken met een vlizotrap en is te gebruiken als zolderberging. Ook is hier de CV-ketel uit 2020 opgesteld.

Buitenleven:
De achtertuin van de woning ligt op het zuidoosten en is via de dubbele schuifpui bij het eetgedeelte en de achterdeur in de leefkeuken te bereiken. In de achtertuin zijn een fraai terras en een zitje onder een overkapping gecreëerd.
Daarnaast is de goed onderhouden tuin voorzien van diverse borders, sierbestrating en volwassen bomen, welke zorgen voor optimale schaduw en privacy in de zomermaanden. Aan de overkapping grenst een praktische berging voor het plaatsen van bijvoorbeeld een tuinset of fietsen.

De tuin aan de zijkant van de gezinsvilla is ingericht met straatwerk, diverse soorten planten en biedt mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Daarnaast is er in nabij gelegen openbaar gebied voldoende parkeermogelijkheid.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×