Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Zuster Bijdamstraat 8, 's-Hertogenbosch

€875.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 286 m2
  • Perceeloppervlakte 525 m2
  • Inhoud: 1082 m3
  • Bouwjaar: 1997
  • Slaapkamers: 6 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Royale en uitstekend onderhouden karakteristieke villa gelegen op de rand van het dorpse Engelen.
De woning beschikt naast het hoge onderhoudsniveau onder andere ook over een inpandige garage, maar liefst 6 slaapkamers, een royale woonkamer en een praktische en ruimtelijk keuken.
Buiten is een schitterende eiken overkapping geplaatst waar het het hele jaar goed vertoeven is door de aanwezige jacuzzi, terrasverwarming, tv aansluiting en zonneschermen.
Het aanwezige zonovergoten terras is voor deze overkapping gelegen en biedt ruimte aan een uitgebreide tuinset.

De woning is goed doordacht ingedeeld en uitermate geschikt voor gezinnen. Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan de afwerking zoals onder andere: airconditioning, een bredere trappartij, toiletruimten voorzien van een wandcloset en urinoir, hoge plinten, tijdloos ingerichte badkamers, zonneluifel, elektrische zonnescreens en rolhorren op de slaapkamers.

Indeling:
Ruimtelijke entree met vide, trapopgang naar de eerste etage en toegang tot diverse ruimten.
Zo grenzen de praktische thuiswerkplek/kantoorkamer, de woonkamer, de toiletruimte en de garage aan de hal.

De ruimtelijke en lichte living is voorzien van veel glaspartijen, openslaande tuindeuren en een gashaard. De living is momenteel ingedeeld in 3 gedeelten, een sfeervolle zithoek, een ruime eethoek en een prettige leeshoek welke ook in te richten is als speelhoek. Aan de living grenst de open keuken.
De open keuken is voorzien van diverse hoge en lage kasten, ladekasten, merk inbouwapparatuur en voldoende ruimte voor een grote ontbijttafel. Een aangrenzende bijkeuken kan natuurlijk niet ontbreken in het geheel.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 5 royale slaapkamers, een separaat toilet, een tijdloze badkamer gelegen.
De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een fraaie en praktische loose lay PVC-vloer.
Alle 5 de slaapkamers zijn van een courante maatvoering en voorzien van diverse bergkasten en/of bergruimte achter de knieschotten.

De royale badkamer is bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer èn de overloop.
Een ruime inloop regendouche met sunshower, ligbad, modern tegelwerk, behaaglijke vloerverwarming en een badmeubel met dubbele wastafel maken de badkamer compleet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping van de woning betreft een ruime loftachtige multifunctionele ruimte met daaraan grenzend een slaapkamer met eigen en-suite badkamer.
Deze tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
De voorzolder is daarbij uitermate geschikt als tweede zitkamer, loungehoek, speelhoek, mancave en dergelijke.
Het daglicht op deze verdieping wordt voorzien door verschillende grote ramen.

Buitenleven:
Naast de royale luxe overkapping met het aangrenzende terras zijn er diverse soorten volwassen groen in de achtertuin te vinden.
Dankzij het kunstgras is de achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en uitermate geschikt voor spelende kinderen. De voortuin van de woning is voorzien van een kleine haag en siergrind. In deze voortuin is voldoende ruimte voor het plaatsen van diverse sierlijke plantbakken.
De royale inrit biedt ruimte aan meerdere auto’s en verleent toegang tot de garage en de carport.

Het dorpse Engelen bevindt zich op een steenworpafstand van Den Bosch, de snelwegen A2 en A59 en het biedt veel op recreatiegebied: het Engelermeer, een grote recreatieplas / strandbad met zowel een zandstrand, als een grasveld om lekker te zonnen. Daarnaast voor de golfliefhebber, landgoed “Haverleij” met een 18 holes golfbaan. Ook vele andere sportclubs, zoals een voetbalvereniging en een tennisvereniging bij het splinternieuw sportcomplex “Het Engelerhart”.
Daarnaast zijn er ook diverse voorzieningen gevestigd zoals 2 kindcentra, een supermarkt, een cafetaria en dergelijke.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×