Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Groenstraat 69, Oisterwijk

€1.589.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 307 m2
  • Perceeloppervlakte 1062 m2
  • Inhoud: 1039 m3
  • Bouwjaar: 1973
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Vrijstaand, karaktervol landhuis met dubbele garage, gesitueerd op gewilde eerste woonstand aan een brede laan met blijvend vrij zicht op het riviertje ‘De Voorste Stroom’ en een groenstrook aan de rand van de gewilde woonomgeving De Bunders. De Oisterwijkse bossen en vennen zijn eveneens in de nabijheid.

Het gezellige en bourgondische centrum van Oisterwijk is op 10 minuten loopafstand gelegen; hier vindt u diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. Ook scholen (kinderdagverblijf, basisschool en middelbare school), een (para)medisch centrum, sportaccommodaties en openbaar vervoer voorzieningen (bushalte en NS station) zijn in de directe nabijheid. Oisterwijk heeft een centrale ligging ten opzichte Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch; de uitvalswegen naar de A58 en N65 zijn snel bereikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE
• Het landhuis is op een unieke locatie gelegen en volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd in 2011;
• Een echt familiehuis met veel ruimte en de mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis (separate zij-entree);
• De woning blijft geschikt bij veranderende leefomstandigheden door alle voorzieningen op de begane grond te realiseren;
• De woning is voorzien van airconditioning (living, keuken, 3 slaapkamers), rolluiken rondom, SKG*** gekeurde sloten, zonneluifels aan de achterzijde en -automatische- buitenverlichting (schemerschakeling);
• Graag nodigen wij serieuze gegadigden, op afspraak, uit om dit landhuis te bezichtigen!

Bouwjaar: 1973; medio 2011 gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd
Inhoud: ca. 1.039 m³
Woonoppervlakte: ca. 307 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 2 m²
Externe bergruimte: ca. 69 m²
Perceeloppervlakte: 1.062 m²
Verwarming: middels cv-combiketel (Nefit Topline, 2011); vloerverwarming gehele parterre
Warmwater: boiler 120 l. (Nefit, 2011)
Isolatie: vloer-, dakisolatie, HR++ glas
Energielabel C

INDELING
Begane grond
Uitnodigende, overdekte entree naar ruime, lichte hal met fraaie open trapopgang, garderobe en toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Er is een ruime inloopkast onder de trap aanwezig.

Via fraaie en-suite deuren met roedeverdeling toegang tot de royale, sfeervolle living, tuinkamer en open woonkeuken. De living is verdeeld in een zitgedeelte en een tuinkamer (aanbouw medio 2011). In de tuinkamer is een zit- annex T.V.-hoek gecreëerd. Er is een aangename lichtinval door de diverse raampartijen; openslaande deuren geven toegang tot het terras en de tuin waardoor binnen en buiten harmonieus in elkaar overvloeien.

De open keuken heeft een luxe maatwerkinrichting in U-vormige opstelling met een granieten aanrechtblad en een wandopstelling en is voorzien van een dubbele spoelbak, 5-pits gaskookplaat (incl. wokbrander) met inbouw afzuigunit, (stoom)oven, combimagnetronoven, koelkast en vaatwasser. Er is voldoende praktische berg- en proviandruimte in de lades en kasten.

Aansluitend doorgang naar de bijkeuken met een praktisch aanrechtblok met een extra koelkast, magnetron en diverse bergruimte; hier bevinden zich ook de aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Tevens de mogelijkheid om een vrieskast te plaatsen. Ten behoeve van de apparatuur in zowel de keuken als de bijkeuken is een volledig separate groepenverdeling voorzien. Een loopdeur geeft toegang tot de achtertuin.

Zowel via de hal en gang als een separate zij-entree is een ruime werkkamer aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoor-/studeerruimte en uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. Bij veranderende leefomstandigheden kan hier ook eenvoudig een slaapkamer gerealiseerd worden. In de gang bevindt zich ook de meterkast (vernieuwd medio 2011; 16 groepen, verdeeld over 3 hoofdgroepen).

Hal, gang, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer; living, tuinkamer en werkkamer hebben een massief houten vloer. De houten trappen hebben massief eiken treden. Wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (4 separate zones).

Eerste verdieping (betonnen verdiepingsvloer)
Op deze verdieping bevinden zich een ruime overloop, vier slaapkamers en twee badkamers.

De ruime masterbedroom met balkon en badkamer en-suite is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van airconditioning. De moderne, luxe badkamer heeft een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, dubbele wastafel met wandmeubel, designradiator, wandcloset en vloerverwarming.

De tweede ruime slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen met vier praktische inbouwkasten en is eveneens voorzien van airco. De derde slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als garderobekamer met vier praktische inbouwkasten. De vierde slaapkamer is nu in gebruik als kantoor-/studeerkamer, heeft twee inbouwkasten en nog extra bergruimte onder dakhelling.

De tweede badkamer op de verdieping heeft een -elektrisch bedienbaar- dakvenster en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met wandmeubel, designradiator, wandcloset en vloerverwarming.

Overloop en slaapkamers hebben een houten vloer.

Tweede verdieping (houten verdiepingsvloer)
Vaste trapopgang naar de royale tweede verdieping, verdeeld in twee ruimtes. De voorste ruimte biedt veel opslag- en bergruimte; hier bevindt zich de opstelling van de c.v.-ketel en boiler. Aansluitend doorgang naar de vijfde slaapkamer, tevens voorzien van airconditioning. Er is veel daglichtinval door meerdere dakvensters voorzien van horren en zonnescreens. De gehele verdieping heeft een houten vloer.

Buitenleven
Privacybiedende, omsloten tuin gesitueerd op het zuiden voorzien van een terras met sierbestrating, gazon, volwassen hagen, heesters en borders.

De vrijstaande stenen garage heeft twee, elektrisch bedienbare, deuren en capaciteit voor 2 auto’s. Er is een ruime bergzolder bereikbaar met een vaste houten trap. De brede oprit aan de voorzijde van de garage biedt plaats aan meerdere auto’s; er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×