Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Snellaertsstraat 12, Oirschot

€750.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 157 m2
  • Perceeloppervlakte 796 m2
  • Inhoud: 582 m3
  • Bouwjaar: 1979
  • Slaapkamers: 4 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Op toplocatie gelegen villa met vrijstaande berging met carport en oprit. De woning is onder andere voorzien van een royaal leefgedeelte, vier slaapkamers, een werkkamer op de begane grond en een fijne ruime tuin rondom. Dit woonhuis telt door de vele kamers ontelbare mogelijkheden om hier je eigen thuis van te maken. Geniet van de mooie omgeving terwijl je vlakbij de bruisende dorpskern van Oirschot woont.

Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten. Daarnaast zijn er in het monumentale centrum vele winkels, restaurants en gezellige terrasjes te vinden. Oirschot is ook omgeven door groen, in het buitengebied vindt men vele wandel-, fiets en ruiterpaden.
Daarnaast bent u binnen no-time op de A58 waardoor de woning ook zeer centraal gelegen is. Openbaar vervoer, scholen, sportverenigingen zijn ook goed bereikbaar. Geniet van een rustige omgeving, omliggende ecologische zone en het groene landschap met het bruisende pittoreske centrum van Oirschot in de nabijheid.

ALGEMENE INFORMATIE
– Bouwjaar 1979
– Inhoud: ca. 582 m³
– Woonoppervlakte: ca. 157 m²
– Externe bergruimte: ca. 19 m²
– Gebouw gebonden buitenruimte ca. 20 m²
– Isolatie: voorzien van vloer- en dakisolatie en beschikt grotendeels over dubbel glas

Indeling:
Begane grond
Entree in de ruim opgezette hal. In de hal bevindt zich een meterkast, een vaste bergkast, een garderobe, een toilet, de trapopgang, toegang tot de woonkamer en de keuken.

Sfeervolle woonkamer met open haard en sfeervolle verhoging waardoor er een leuke speelse zithoek is gecreëerd.

Het eetgedeelte grenst aan de keuken en door het doorkijkluik is er altijd een verbinding met het leefgedeelte. Er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Keuken in wandopstelling voorzien van gaskookplaat, koelkast, oven en dubbele spoelbak en enorm veel opbergruimte. Via de grote dubbele ramen plafondhoog in de achtergevel staat de woning in verbinding met de buitenruimte.

De bijkeuken is te bereiken via de keuken en hier bevinden zich de opstelling van de wasmachine, droger en de c.v.-combiketel.

Via het leefgedeelte is de fijne werkkamer met groot raam te bereiken. De hoogte van de kapconstructie is volledig benut. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken.

Middels de vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. De vier slaapkamers zijn allen van mooi formaat en de ruimtes voelen fijn door de hoogte en schuinte van de kapconstructie. Over de gehele verdieping ligt vloerbedekking. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, wastafel, douche en een toilet.

Buitengebeuren
De woning is vrijstaand en zodanig op de kavel gesitueerd dat er altijd wel een zonnige of een schaduwachtige plek aanwezig is. In elk geval is de tuin fraai aangelegd met diverse hoogteverschillen, terrassen en heerlijk privé. Ook is er een aantrekkelijke overstek aan de woning waar u beschut heerlijk kunt tafelen.
De oprit, welke geschikt is voor meerdere auto’s biedt toegang aan de berging met carport achterin de tuin.

Wij maken graag met u een afspraak om deze villa gelegen in prachtige autoluwe straat van binnen te laten zien!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×